FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Atac virulent: ”El va fi primul care-l va trăda pe Burleanu, trebuia să-l îndepărteze din federație în secunda unu!”

Paul Enache
Paul Enache

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2018 09:09

Bălăcărit în ședința de campanie a lui Burleanu din preziua alegerilor, Paul Enache îl desființează pe vicepreședintele FRF Octavian Goga, autorul celor mai numeroase jigniri.

Celebrele stenograme ale ședințelor de campanie ale lui Răzvan Burleanu continuă să producă efecte. Paul Enache, ex-conducător și antrenor la Brașov, a fost unul dintre cei care, în preziua alegerilor federale, a intrat în malaxorul comentariilor staff-ului lui Burleanu.

Iar cel mai virulent s-a arătat a fi vicepreședintele FRF Octavian Goga, reprezentantul AJF-urilor în Comitetul Executiv, care a lansat un val de injurii și invective la adresa acestuia.

"Un limbaj cum am auzit la acest specimen nu întâlnești nici pe la triburile din fundul junglei! Pe individ l-am ajutat personal să ajungă în Comitetul Executiv în urmă cu 8 ani, la alegerile care s-au desfășurat la Brașov. Nu mi-am imaginat că omul are tupeul să vorbească așa urât despre mine", a punctat Enache.

"Plângere penală și memoriu la FIFA și UEFA"

Fostul tehnician, actualmente consilier județean PSD, spune că Goga l-a căutat repetat după apariția înregistrărilor: "M-a sunat de vreo șase ori ca să se împace cu mine, mi-a trimis și un pachet cu un tricou și un trening printr-un prieten pentru a mă convinge să ne întâlnim. I l-am returnat. Nu voi accepta toată viața mea scuze de la acest individ! E incredibil cum poate să reprezinte România la UEFA, la FIFA și să mai fie și delegat ca supervizor la Mondialele din Rusia!".

Și încheie: "Voi formula plângere penală împotriva lui, iar traducerea stenogramelor va ajunge și la forurile internaționale, să vedem ce părere au și ei despre specimenul de la FRF. Burleanu trebuia să-l îndepărteze din federație în secunda unu. După ce l-a trădat pe Mircea Sandu, individul va fi primul care va proceda la fel și cu actualul președinte dacă interesul personal îi va dicta asta".

Octavian Goga

"Individul spune că n-am făcut nimic pentru fotbalul românesc?! Îi pot da câteva nume de jucători pe care i-am promovat în 25 de ani de antrenorat: Ghioane, Tamaș, Bratu, Marian Ivan, Isăilă, Mărgăritescu, Maftei"
Paul Enache, fost conducător/antrenor Brașov

Pasaje din stenograma FRF despre Paul Enache

Goga: Să vezi ce p... în gură îi bag eu lu' Paul Enache ăsta! Țăranu' ăsta prost! Cel mai mare trădător! Bă, țăranu' ăsta prost! Să vezi ce p... în gură îi bag eu când oi vorbi cu el! F.... în gură de țăran prost! Bă, a dormit cu mine ani de zile, țăranu' dracu', și-acuma nici măcar n-a dat un telefon. El, care n-a mișcat un deget să ajute vreo echipă din Brașov! F... morții mă-tii!

Brașoveanu:...să ajute p-ăia, pe Corona? Nu se băgase pe la Corona?

Goga: Păi, se băgase, da! (...) Un l..., mă! Țăranu' dracu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează