FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA, MARȚI, 27 MARTIE, 21:30, PRO TV, GSP.RO

Au dispărut favoritismele de la națională? Contra e lăudat de Generația de Aur: "Nu-l văd în stare să facă vreun compromis"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 11:13

Au dispărut sferele de influență de la echipa națională? Ioan Ovidiu Sabău (50 de ani), membru al Generației de Aur, e ferm convins că actualul selecționer nu impune niciun jucător în primul "11" al "tricolorilor", așa cum diverși oameni de fotbal acuză  că s-a întâmplat în trecut. 

"Nu-l văd pe Cosmin să aibă interese financiare. Își dorește foarte mult să lase ceva în urma lui, să confirme ca selecționer. E un tip foarte responsabil și nu cred că ar putea face vreun compromis.

Nemulțumiți vor fi întotdeauna. Sunt oameni din fotbal care consideră că anumiți jucători ar trebui să fie la echipa națională. Important e să aibă argumente solide când fac anumite afirmații. Pe Cosmin nu îl văd în stare de așa ceva", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Pro X.

Cosmin Contra se află pe banca naționalei din luna septembrie a anului trecut, când i-a luat locul lui Christoph Daum. 

  • România - Suedia se joacă marți, de la 21:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
predator1
predator1  •  26 Martie 2018, 15:15

De aceea sunt convocati in continuare aceleasi petarde, dragos grigore, gicu grozav, torje, sapunaru si mai nou paul anton( club pe care Getafe a refuzat sa platerasca 500000 de euro( cinci sute de mii!)....contra ca si orice dinamovist care se respecta face jocurile impresarilor rosii.

mosvasile
mosvasile  •  26 Martie 2018, 14:48

Aiurea!A fost putin ocupata fina-sa aia deocheata,ba cu moartea socrului, ba cu boala lu ma-sa,dar o sa-si faca ea timp sa-l "indrume" pe nasa-su!Nu scapa nationala asa usor de mafia gigista!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează