FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-KOSOVO

EXCLUSIV O legendă a Craiovei îl face praf pe vârful naționalei: „Nu știu ce caută la echipă! A devenit un jucător modest”

România a învins Kosovo, scor 2-0, și păstrează poziția secundă în grupa I preliminară pentru EURO 2024. Federația Română de Fotbal a emis un comunicat virulent prin care se delimitează de acțiunile grupării de ultrași „Uniți sub tricolor”.
România a învins Kosovo, scor 2-0, și păstrează poziția secundă în grupa I preliminară pentru EURO 2024. Federația Română de Fotbal a emis un comunicat virulent prin care se delimitează de acțiunile grupării de ultrași „Uniți sub tricolor”.

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 11:30 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 16:21

Legenda Craiovei Maxima, Aurel Beldeanu (72 de ani), consideră că România a obținut un succes norocos împotriva celor de la Kosovo, scor 2-0. De asemenea, acesta a analizat prestația „tricolorilor” fiind nemulțumit de jocul lui George Pușcaș.

  • România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția. 
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare).
Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan

De asemenea, cel poreclit „Vulpea” a evidențiat un alt vârf al naționalei și avertizează în privința confruntării cu Belarus pe care o consideră decisivă în calculele calificării la Euro 2024.

Aurel Beldeanu: „Pușcaș a devenit un jucător modest”

„Am avut noroc cu eliminarea lui Muriqi, altfel nu prea cred că învingem. În rest e o victorie muncită cu un final palpitant. Ar trebui să ne pună un semn de întrebare modul în care jucăm. 

Nu știu ce caută Pușcaș la echipa națională! Din păcate, nu mai este util echipei. A devenit un jucător modest! Mihăilă a excelat la gol, Alibec a intrat foarte bine și a creat destul de multe șanse periculoase”, a spus Aurel Beldeanu.

Apoi fostul semifinalist al Cupei UEFA a continuat:

„Stanciu și-a luat revanșa după gol. Putea să fie bară și apoi afară! E importantă și șansa până la urmă. Drăgușin și-a făcut datoria în apărare, chiar dacă Kosovo n-a mai avut puterea să pericliteze foarte mult poarta. Pe final puteau să ne egaleze, dar per total s-au luptat mai mult pentru o remiză”, a mai adăugat Beldeanu.

Nu prea mai cunosc regulamentul. Cert e că politica a distrus fotbalul! Din punctul meu de vedere pe fotbaliști și pe oamenii implicați ar trebui să-i intereseze jocul și nimic altceva!

- Aurel Beldeanu despre incidentul care a întrerupt meciul

Aurel Beldeanu despre jocul cu Belarus

Aurel Beldeanu este de părere că jocul cu Belarus ar putea asigura în linii mari calificarea României la Euro 2024 în funcție și de ce va face Israel cu Elveția.

„Șansele sunt de partea noastră, dar obligatoriu trebuie să batem Belarus la Budapesta! Depinde foarte mult ceea ce va face Israel și cu Elveția. Va fi o luptă care pe care de la distanță. Cât timp a fost suspendat meciul la noi, m-am uitat la Israel cu Belarus și au fost foarte multe șanse pentru următorii noștri adversari”, a precizat Aurel Beldeanu.

Citește și alte știri:

Cel mai bun jucător de pe teren nu a fost de la România + Doi „repetenți” în echipa lui Iordănescu

Ionel Dănciulescu „mușcă” din ultrașii din peluză: „Echipa națională va suferi din cauza lor! Vom fi suspendați drastic”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
dolat
dolat  •  14 Septembrie 2023, 11:39

De departe cel mai slab jucător este Bancu ! A fost mereu depășit de niste atacanți mediocri de ka Kosovo și Israel ! Puscas este cel mai bun atacant ronab ! Știe și c capu ! Alibec nu bagă scâfârlia lui de ratat niciodată ! Întotdeauna un antrenor Salzburg se vede la atacant ! Puscas sa demarcat la toate fazele dar dar bancu a șutat mereu paralel cu poarta Acest domn de peste 70 de ani ar trebui sași măsoare cuvintele nu sa lovească in jucatori !

parachioara5
parachioara5  •  13 Septembrie 2023, 18:37

...foarte bine zis ...politica a distrus fotbalul ...acesta i adevarul ...

cobra
cobra  •  13 Septembrie 2023, 18:01

„Nu știu ce caută la echipă!" - stai liniștit că nici el nu știe!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează