FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Trei jucători, out definitiv! Panduru nu le dă nicio șansă să ajungă la EURO: „Li s-a înfundat”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 23:54 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 09:12

Fostul internațional Basarab Panduru e de părere că Alex Mitriță (extremă stânga, CS Universitatea Craiova), Andrei Ivan (atacant, CS Universitatea Craiova) și Alex Maxim (mijlocaș ofensiv, Gaziantep) nu au șanse să prindă lotul României la EURO 2024.

  • România s-a calificat la Euro 2024 de pe primul loc în grupa I, depășind Elveția
  • Tragerea la sorți a grupelor Euro va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, de la ora 19:00
  • Turneul final din Germania se va desfășura în 2024, între 14 iunie și 14 iulie

Atitudinea celor 3 jucători l-a deranjat pe selecționerul Edi Iordănescu în startul mandatului pe banca naționalei, iar Maxim, Mitriță și Ivan nu au fost convocați în preliminariile EURO 2024.

15 fotbaliști, siguri de prezența la Euro » Cine mai are șanse mari să fie convocat + Lista lărgită a lui Edi Iordănescu
EURO 2024
15 fotbaliști, siguri de prezența la Euro » Cine mai are șanse mari să fie convocat + Lista lărgită a lui Edi Iordănescu

Panduru crede că Mitriță, Maxim și Ivan nu au șanse să prindă lotul României la EURO 2024

Panduru e de părere că Edi Iordănescu nu își va schimba decizia și nu îi va convoca pe Maxim, Mitriță și Ivan nici la următoarele meciuri din mandatul pe banca naționalei, inclusiv la partidele pe care România le va juca la Campionatul European din Germania.

„Părea că merge până acum să fii altfel, că după oricum pleacă antrenorul şi tu tot vii. Uite că li s-a înfundat acum. Nu cred că mai vin niciodată Mitriţă, Ivan și Maxim”, Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Cum ar putea arăta lotul României la Euro 2024

PortariH. Moldovan, Fl. Niță, I. Radu 
Fundași dreaptaRațiu, Cr. Manea 
StoperiDrăgușin, Burcă, Racovițan, Nedelcearu 
Fundași stângaBancu, Sorescu 
Mijlocași defensiviScreciu, M. Marin 
Mijlocași centraliR. Marin, Stanciu, Moruțan, Cicâldău 
Extreme dreaptaD. Man, I. Hagi 
Atacanți centraliAlibec, Pușcaș 
Extreme stângaFl. Coman, Drăguș 

VIDEO. Radu Drăgușin despre echipa națională: „Oamenii mă apreciază și mă respectă”

Citește și:

Drăgușin semnează și are o clauză-record: „Ar fi nebuni să nu-l lase”
SERIE A
Drăgușin semnează și are o clauză-record: „Ar fi nebuni să nu-l lase”
Avem echipă mai bună acum decât la Euro 2016? Dan Udrea face o comparație post cu post. Cine câștigă detașat duelul
ECHIPA NAȚIONALĂ
Avem echipă mai bună acum decât la Euro 2016? Dan Udrea face o comparație post cu post. Cine câștigă detașat duelul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1945sv0509
1945sv0509  •  24 Noiembrie 2023, 17:03

Marele "comentator" a ajuns si selectioner,. Noroc ca nu il baga nimeni in seama.

S0s0
S0s0  •  24 Noiembrie 2023, 12:15
Postat de Acidutzu_67 pe 24 Noiembrie 2023, 10:38

...Corect! Eu te-as completa: 90% din gazeta online e despre ce spune Panduru, Iliuță Mister si mai ales MM-ulul..( si mai nou fiica-sa) adevarati corifei ai fotbalului autohton si nu numai... Restul de 10% este reprezentat de chiloțăreala, cancan si zvonuri. Maaaare dreptate avea Daum despre gazeta !!!

În studiourile emisiunilor de fotbal sunt vreo 3 categorii de invitați: unii care se pricep la fotbal și au ceva de spus, recomandați de o carieră ca antrenor sau jucător, apoi o vastă categorie de clovni precum Panduru, prezenți ca să mai destindă atmosfera și să aibă la ce se uita și publicul mai puțin mobilat intelectual, apoi unii care nici nu știu fotbal, nici nu sunt amuzanți, ci par ținuți acolo din mila sau simpatia câte unui realizator. A-ți baza articole în mod repetat pe cei din a 2-a sau a 3-a categorie te descalifică total ca jurnalist.

cirus11
cirus11  •  24 Noiembrie 2023, 11:45
Postat de observator_federal pe 24 Noiembrie 2023, 11:09

Când aparent "toată lumea" îl dă ca participant sigur la Euro pe Florinel Coman, când acesta joacă titular în Națională aproape meci de meci deși "rezerva lui" Mihăilă este eroul calificării (golurile din Elveția au relansat speranțele de calificare și au reaprins emulația din jurul Naționalei) iar Drăguș este, clar, o mare revelație... ei bine atunci îți aduci aminte că Mitriță și Ivan au fost izgoniți de la Națională tocmai pentru că îi amenințau postul eternei speranțe a fotbalului fecesebist... Peste tot intervievatul Florinel, charismaticul Florinel (nu atât cât Ianis sau Tavi, dar orișicât...) surprins în toate fotografiile de grup și genericele TV cu tricolorii, abia ce a marcat, tocmai cu Andorra, primul lui gol (în 12 selecții!) la Națională deși elogiile pentru el curg în toată presa fecesebistă! Și uitasem să spun, lui Florinel NU i s-au găsit probleme de comportament nici pe teren și nici în afara lui, cică s-a schimbat mult, e responsabil, și culmea, "face bine faza de apărare"(!?) etc. Noi parcă am văzut și aflat că lucrurile stau altfel, dar dacă se dorește atât de mult ca Nea Gigi să-l vândă pe Florinel, unde să fie el expus mai bine decât la Euro?

Cata mesajul dar asa e cand ai mania persecutiei. Ivan a fost scos din lot pentru nesimtire. In cazul lui Mitrita scaderea de forma este vizibila din avion, chiar a fost tema de discutie la mai toate meciurile Craiovei. In cazul lui sunt de fapt convins ca are sanse de calificare, Ivan e out definitiv. Acum Mihaila?? Aha, eroul calificarii... dar acelasi Mihaila este rezerva eterna in Serie B si acelasi Mihaila era sa ne nenoroceasca in meciul cu Israelul, ratarea secolului la Nationala si intrarea aia criminala si rosu direct desi juca de doar vreo 10 minute. Oricum, Coman nu este in niciun caz titular cert la Nationala..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează