FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Basarab Panduru iese la atac și se ia de Cosmin Contra: "Ce mesaje primesc jucătorii?"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 13:40

Basarab Panduru, fost internațional, a criticat decizia luată de selecționerul Cosmin Contra, care l-a convocat pe stelistul Denis Alibec pentru meciurile cu Turcia și Olanda.

"Mie nu mi se pare că Alibec merită la națională. Nu ai cum să iei un jucător care nu face nimic în campionat, care nu dă niciun gol. Ce mesaj să primească jucătorii care sunt în formă? Acum, în acest moment, nu merită. Dacă vor să-l ajute este problema lor. Dar corect ar fi fost să nu-l ia", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Și Mihăiță Pleșan este de părere că Denis Alibec nu trebuia convocat pentru meciurile României.

"Ce mesaj transmiţi? Este vorba despre echipa naţională, nu este echipa de club. Alibec este un jucător care nu este în formă. Ce mesaj vor primi cei care sunt în formă? La naţională ar trebui convocaţi cei mai în formă jucători", a declarat fostul mijlocaș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
340719932955222
Ion Ionescu  •  06 Noiembrie 2017, 22:03

Contra a primit lista de la Ioanitoaia . Alibec era primul pe lista.

calinescu_
calinescu_  •  06 Noiembrie 2017, 18:41

CONTRA A PRIMIT LISTA DE LA NASHA LUI ....!!!!! TU PANDURULE CUM REACTIOMNAI DACA NASHUL/NASHA ERAU INSISTENTI ...???? :)))))))))))))))))))))))))

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2017, 18:27
Postat de vasy86le pe 06 Noiembrie 2017, 18:03

Toti critica, toti isi dau cu parerea despre ce e bine si ce nu, daca a fost ales sa conduca nationala Romaniei, de ce nu aveti incredere in deciziile lui? Hai sa fim toti antrenorii nationalei , sa vedem unde ajunge aceasta nationala.

Contra l-a schimbat pe Daum. Acum "Gurita"e in centrul atentiei. In lot sunt 30 de jucatori.Poate n-ar ajunge 50 ca toata lumea sa fie multumita.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close