FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Becali a explicat cum a pierdut Lupescu alegerile: "Aici a greșit" » Ce zice despre Dragnea

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 15:58

Gigi Becali a vorbit despre alegerile FRF și a dezvăluit care a fost marea greșeală pe care Ionuț Lupescu a făcut-o în campanie.

"Ionuț Lupescu a greșit că nu le-a propus el oamenilor ce trebuie. Pe oameni îi intereseaza ce tricouri dau la copii și cu ce joacă. Burleanu a știut ce să le zică. Probabil le-a dat o parte înainte și le-a zis că le dă diferența după alegeri. Lupescu l-a trimis pe Prunea în loc să meargă el. Prunea e băiat deștept, poate cel mai deștept dintre toți. Dar nu e iubit de oameni și nu are priză la public.

Pe Lupescu nu l-a afectat apropierea asta de Dragnea. Dar Dragnea nu s-a bagăt. El e om de acțiune, dar nu s-a băgat pentru că i-a fost frică. Burleanu a știut să speculeze și să câștige voturile. A folosit mașinăria de vot a lui Mircea Sandu. A avut și bani ca să dea pomeni electorale", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Reacția FRF după ce Gigi Becali a anunțat că pleacă din fotbal din cauza lui Burleanu: "De multe ori ce spune e amuzant"

Citește și: Gigi Becali pune două condiții pentru a reveni în fotbal: "Dacă Burleanu face asta, mă întorc" » Dezvăluie discuția avută cu omul de încredere al șefului FRF: "I-am dat un pont"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  19 Aprilie 2018, 16:33

Burleanu a spus inainte de votare ca va castiga cu 160-170 de voturi. A castigat cu 168 !!!! E foarte clar ca votantii lui ***and a mers prin tara si chiar cred ca avut si SEMNATURILE LOR ! *** Rusine ca sa conduca un neica nimeni in fotbal si sa dai voturi impotriva generatiei de fotbalisti care au facut performanta in Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează