NATIONALA    •   FRF

Burleanu anunță câte voturi va primi la alegerile FRF » Continuă să-l acuze pe Lupescu: "Nu și-a dat demisia! Mail-ul a fost dat de cel care l-a ajutat să-și angajeze cumnatul la UEFA"

Luni, 16 Aprilie

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a spus câte voturi crede că va primi la alegerile de pe 18 aprilie și a vorbit despre faptul că AJF Bacău nu-l va vota (detalii aici)."Din cele 255 de voturi, eu am 160 - 170 în acest moment. Știam că nu voi avea votul de la AJF Bacău. Știam că-l voi pierde. Cei de la AJF Bacău au decis să nu mă susțină pe mine. Nu e un vot pe care mi-l doream. În 2014, șeful de la AFJ Bacău mi-a zis că mă votează, dar l-a votat pe Avram. Din 255 de membri nu m-am văzut cu toți, nu m-am văzut cu cei care știam că sunt împotrivă și că vor altceva la «Federația Română de Comisioane» cum era înainte", a spus Răzvan Burleanu la Pro X.

Mai mult, Burleanu a continuat să susțină că Ionuț Lupescu, contracandidatul său, nu și-a dat demisia de la UEFA, chiar dacă forul european a trimis un mail către GSP.RO în care a explicat situația. (Detalii aici)

"Ionuț Lupescu nu și-a dat demisia de la UEFA. Acel mail  este unul prietenesc, scris la comandă. Lupescu nu e doar un vechi colaborator, ci un actual colaborator. Cel care semnează mailul, Giordano Thomas, este cel care l-a ajutat pe Lupescu să își angajeze cumnatul la UEFA. Noi avem un document semnat de secretarul general unde se precizează ca e vorba de concediu fără plată, nu demisie. E o diferență uriașă".

Citește și: Prima reacție a lui Burleanu după ce Dragnea a zis că-l susține pe Lupescu: "A văzut că nu are nicio șansă" » Răspuns dur către Dragomir: "Poate îl lasă memoria"

Citește și: Șeful FRF anunță că vrea un nou sistem în Liga 1: "Avem argumente solide" » Ce mesaj are către Hagi și Petrescu: "Ei cred primesc aceiași bani"

Comentarii (28 ) Adaugă comentariu

sextus  •  17 Aprilie 2018, 14:57

Postat de Stefan Anghel pe 16 Aprilie 2018, 16:58

@sextua asa domn agent...si pt toate astea habarniciu trebuie lasat in continuare sa demoleze folbalu romnesc.asa-i ? dupa base in moldova !

ti se par cam putine, nu..?

maistor_kokir  •  17 Aprilie 2018, 05:28

Ce moaca de loser si om de factura joasa are Burleanu ...

grande.balaci  •  16 Aprilie 2018, 21:36

Moldovean fomist....U.E.F.A. nu se pateaza pentru Lupescu sau daca este asa, atunci nu ai notorietatea si competenta de a conduce F.R.F......

Vezi toate comentariile (28)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase