FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Burleanu face un anunț îngrijorător: "Trebuie să intre în operație" » Căpitanul naționalei e OUT pentru tot restul anului!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 19:45

Vlad Chiricheș (28 de ani) și Mihai Pintilii (33 de ani) s-au accidentat în partida de la Ploiești cu Muntenegru, scor 0-0, și nu vor juca în Serbia.

  • Naționala continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, acolo unde va 
    avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia.
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut un anunț îngrijotător: căpitanul Chiricheș a părăsit deja România, urmând să se opereze la Napoli. Ceea ce înseamnă că fundașul "tricolorilor" nu va mai evolua deloc în 2018. 

"Cred că e deja în drum spre Napoli şi cred că va trebui să intre în operaţie", a declarat Burleanu în această după-amiază.

GSP.ro a aflat că fundașul central al lui Napoli a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentelor, iar Mihai Pintilii s-a ales cu o leziune pe coapsa dreaptă.

Vezi și: Primele declarații ale lui Burleanu după startul din Liga Națiunilor: "Nu cred în semne rele" + Laude pentru naționala U21: "Îmi doream mai mult o victorie acolo decât una cu Muntenegru"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
spinoza
spinoza  •  09 Septembrie 2018, 11:20

Chiricheș nu mai joacă fotbal de ani buni! Cine îl tot selecționează e fraier! Avem alții mult mai buni pe același post!

doggheart82
doggheart82  •  09 Septembrie 2018, 10:06

Contra,ești o mizerie...ăsta nu a jucat de mult timp și tu îl faci căpitan...e o jignire la adresa celorlalți jucători,inGURIȚĂ!!

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Septembrie 2018, 09:26

N-a jucat de o buna bucata de vreme ,n-a fost in forma ,dar tot capitan a ramas. Pacat ,tot miticii fac nationala .care e cea a Romaniei.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează