FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu, la trei luni după ce l-a demis pe Daum: "Aducerea lui pe bancă nu a fost o nerealizare"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 18:06

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat că nu regretă nici acum instalarea lui Christoph Daum pe banca naţionalei în vara lui 2016.

"E o campanie pe care mi-o asum, dar una-i una, alta-i alta. Lucrurile le cunoasteţi foarte bine în ceea ce priveşte rezilierea contractului şi care au fost motivele.

La nerealizări aş trece necalificarea, nu aducerea lui Daum la naţională. Niciun antrenor şi niciun jucător din lume nu-ţi poate garanta performanţa", a declarat Burleanu, potrivit TV Telekom Sport. 

Neamţul Christoph Daum a fost instalat pe banca naţionalei după EURO 2016, însă "tricolorii" nu au reuşit să se califice la Mondialul din 2018. România a făcut o campanie de calificare dezastruoasă, terminând pe locul 4 o grupă din care au mai făcut parte Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maradona5
maradona5  •  12 Decembrie 2017, 20:19

Nea gigi ne garanteaza locul 2 la sfarsitul campionatului si e bine. Hei hei hei! ! !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close