FOTBAL  »  NATIONALA  »  INDIA

Ce face Christoph Daum în India, îmbrăcat în treningul naționalei României + cine e gurul pe care îl vizitează alături de familie: „Am aplicat ce spune la o echipă”

Foto: Libertatea +11   FOTO
Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 21:03

Christoph Daum, fostul selecționer al României în perioada 2016-2017, e în continuare fără contract după despărțirea de FRF de pe 14 septembrie 2017, însă își ocupă timpul liber cu diverse acțiuni de promovare a fotbalului.

Antrenorul german în vârstă de 65 de ani a fost la o universitate din India, unde a predat „Rolul principal al unui antrenor de top” și a condus și câteva antrenamente pentru studenți, scrie Libertatea.

În tot acest timp, neamțul a fost îmbrăcat în treningul pe care l-a purtat când era la echipa națională a României.

Christoph Daum a preluat naționala României după EURO 2016 și a fost demis 14 luni mai târziu, în septembrie 2017, după ce prima reprezentativă a ratat calificarea la Mondialul din Rusia.

daum bild
+12 FOTO
Foto: Bild

Cine e Sri Sri Ravi Shankar, gurul cu care apare în poze

Sri Sri Ravi Shankar (62 de ani) este un lider spiritual adept al hinduismului, originar din India, fondatorul Fundației Arta de a trăi. Pagina de Twitter a gurului are peste 4 milioane de urmăritori, fiind una dintre cele mai influente persoane din India.

01k 23 71 86658934 ori jpg

„Sunt fascinat de principiile meditației sale. Mă eliberează total de stres, mă ajută să uit de toate problemele”, declara Daum în 2015.

La una dintre conferințe, susținută în Germania, Daum a avut alături și familia, soția și copiii.

Christoph Daum a antrenat de-a lungul carierei echipe precum FC Koln, VfB Stuttgart, Beșiktaș, Bayer Leverkusen, Austria Viena, Fenerbahce, Eintracht Frankfurt și Club Brugge.

Citește și:

UEFA, decizie cu impact major pentru naționala U21 » Mirel Rădoi jubilează

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
gigi.scula
gigi.scula  •  08 Februarie 2019, 12:25
Postat de sala_dalles pe 07 Februarie 2019, 22:01

Sunt mindru. Primul ministru i-a dat cu flit luì Merkel dupa ce asta din urma sa rugat o juma de ora sa lasa gazele rusesti sa strabata Europa de est cu destinatia Germania SIC . DANCILA ADEVARATA NEFERTITI DIN BALKAN

si cand te ai trezit era dimineata... iti pusesei alarma sa sune sa te duci la Sapa la 4 dimineata! omul din betie se mai trezeste....

apollon
apollon  •  08 Februarie 2019, 09:06

Astept cu nerabdare un articol scris de domnul Ioanitoaia pe acest subiect, perpetuum mobile.

fairplayromania
fairplayromania  •  08 Februarie 2019, 04:43

Ce face Daum? .... îi invaţă cum se împachetează peştele ..... în ziare de calitate...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează