NATIONALA    •   ALEGERI FRF

Ce s-ar putea ascunde în spatele deciziei lui Dinamo de a-l susține pe Lupescu: "Gata, e clar! A început trădarea"

Articol de — Alin Grigore Marti, 13 Martie

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a declarat recent că și-a retras adeziunea de susținere la șefia FRF față de Răzvan Burleanu și-l va vota pe Ionuț Lupescu.Fostul dinamovist Sorin Răducanu, unul dintre candidații la șefia FRF, e sigur că decizia lui Ionuț Negoță vine în urma unei discuții avute cu fratele său care e membru PSD și foarte apropiat de Liviu Dragnea.

"Uită-te în istoria României de sute de ani și vei vedea că la o anumită perioadă de timp există o trădare. Vor fi mai mulți care-l vor trăda pe Burleanu, dar le e frică să spună asta acum. Eu cred că dacă Negoiță merge cu Lupescu înseamnă că se clatină serios scaunul lui Burleanu.

De ce? Ionuț Negoiță e frate cu Robert Negoiță, primarul sectorului 3 care e în PSD. Ăla stă toată ziua cu Dragnea. Dacă le punem cap la cap înseamnă că e belea mare pentru Burleanu. Frații ăștia doi sunt foarte atașați. Suntem în 13 martie, dată fatidică pentru Burleanu. Gata, e clar! Dar din păcate nici Lupescu nu merită să conducă fotbalul românesc. Mă așteptam ca trădarea să vină cu 7-8 zile înainte de alegeri", a declarat Sorin Răducanu pentru GSP.ro.

"Este adevărat că inițial, adică înainte ca Ionuț Lupescu să-și anunțe candidatura pentru această funcție, clubul Dinamo a semnat o hârtie de susținere a candidaturii actualului șef al FRF, dar în noul context îmi exprim susținerea deplină pentru candidatura lui Ionuț"  Ionuț Negoiță

113-58
a fost scorul în duelul Răzvan Burleanu - Vasile Avram în turul 2 al alegerilor FRF din 5 martie 2014. La aceleași alegeri, Sorin Răducanu n-a obținut niciun vot

CV SORIN RĂDUCANU, 55 DE ANI

  •  A jucat fotbal, ca atacant, la: Victoria București, Gloria Reșița, Dinamo, FC Olt, FCM Brașov, Sportul Studențesc, Aris Limassol, Wuppertaler
  • Ca jucător, a promovat cu Wuppertaler din liga a 6-a în liga a 2-a din Germania. A și antrenat la același club, și la nivel de seniori, și la juniori

Pentru alegerile prezidențiale de la FRF din data de 18 aprilie 2018 și-au anunțat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Sorin Răducanu, Marcel Pușcaș și Victoraș Iacob.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

breitner  •  13 Martie 2018, 15:53

S. Raducanu are mai mari sanse sa conduca federatia de circ cu cativa adjuncti: claudiu (raducanu), dodel, o.popescu, nistor, etc.

cpt.ahab  •  13 Martie 2018, 15:45

Sorin Răducanu e caraghiosul caraghioșilor. Capitol la care suntem foarte productivi, ca nație.

demolarii  •  13 Martie 2018, 15:38

Parcă și S Răducanu e candidat!?!?!? Iar aceasta declarație are un rost atunci. Poate să-l înlocuiască pe Chivorchian?!?!?

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase