FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Cel mai curtat fotbalist din Liga 1 la export: "Și Getafe a intrat pe fir"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 21:10

Cosmin Contra a anunțat că, după Athletic Bilbao, pe fir pentru transferul lui Cristi Ganea a intrat și Getafe. Selecționerul chiar îl sfătuiește pe fotbalistul de la Viitorul să aleagă Spania, fiind genul de campionat care i se potrivește.

"Cred în transferul lui Cristi Ganea la Athletic Bilbao. De fapt, nu doar de la Bilbao m-au sunat, ci mai multă lume din Spania și am fost întrebat de el.

De ce cred în transfer? Pentru că Ganea e basc, bunicii lui sunt de acolo, plus că el a jucat ani buni la echipa a doua a lui Bilbao și atunci a tot fost monitorizat.

Dar, mai este și o altă echipă, Getafe, care s-a interesat de Ganea. Cei de la Getafe au intrat pe fir după ce au aflat de mișcările de la Bilbao”, a spus Contra la TV Digi Sport.

 "Athletic Bilbao i se potrivește foarte bine lui Ganea, pentru că din punct de vedere tehnic, Cristi este extraordinar. Aduce un plus pe atac, știe jocul. Eu nu i-am mințit pe cei de acolo.

Le-am spus că este un fotbalist de mare viitor, că face, cum spuneam, faza de atac foarte bine, dar că mai trebuie să-și îmbunătățească faza defensivă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  13 Decembrie 2017, 07:45

Cata burta are Eric :)))

knuty
knuty  •  12 Decembrie 2017, 23:19

Jucator de DOI BANI !!!!Poate presa platita de Hagi Becali il transfera !!!Asa ati scris si despre Tosca ,tot prela era si el !!!!A fost o TEAPA pentru spanioli!!!!

calinescu_
calinescu_  •  12 Decembrie 2017, 22:27

GANEA E UN LOSER ABSOLUT ....!!!!!! CE SA CAUTE UN JUCATOR CA GANEA IN SPANIA ????? LOCUL LUI E LA CHINDIA , BRAILA SAU TG MURES , ADICA IN LIGA A II -A ....!!!! DE NEDELCU CE SA MAI VORBIM ????? E CU 10 CLASE SUB LUCIAN FILIP SAU ACHIM CARE SUNT REZERVE LA STEAUA ....!!!! CUM ZICEA DAUM , CONTRA O SA ADUCA NATIONALA IN EVUL MEDIU ....!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează