FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRUPA ROMÂNIEI

Cel mai dur comentariu pe grupa noastră: „Aperitive pentru Romelu. Le face sandwich!”

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 19:52 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 21:38

Jurnaliștii de la cotidianul belgian Het Laatste Nieuws consideră că naționala țării lor a primit cea mai ușoară grupă posibilă la Euro 2024. Și că România, Slovacia și echipa care va veni din play-off pot fi făcute sandwich de Romelu Lukaku (30 de ani), vârful de la AS Roma.

Belgienii ne iau la preț de matineu. Jurnaliștii de la Het Laatste Nieuws consideră că sorți le-au adus sâmbătă, la Hamburg, cea mai ușoară grupă posibilă la Euro 2024.

Starul mondial însurat cu o româncă vrea să revină la națională pentru a-i înfrunta pe „tricolori” la Euro 2024: „Dacă aș mai putea fi util?”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Starul mondial însurat cu o româncă vrea să revină la națională pentru a-i înfrunta pe „tricolori” la Euro 2024: „Dacă aș mai putea fi util?”

„Diavolii Roșii au căzut în cea mai simplă grupă posibilă de la Campionatul European: cu România, Slovacia și o echipă care va fi aflată după play-off-ul din martie, Israel, Bosnia, Ucraina sau Islanda.

Cum adică nu este o grupă simplă? Sunt naționale pe care Romelu Lukaku le poate face sandwich cu ușurință. Sunt niște aperitive pentru Rom, care se apropie de borna magică de 100 de goluri la echipa națională”, a comentat editorialistul publicației amintite, Niels Poissonnier.

Het Laatste Nieuws susține că Anderlecht a aruncat cu banii pe fereastră la transferul lui Nicolae Stanciu 

Acesta remarcă faptul că „excepție Ucraina, locul 22, niciuna dintre celelalte echipe nu se află în primele 40 din clasamentul FIFA. Niciuna dintre adversarele noastre nu are un jucător care să se apropie de puternicii noștri fotbaliști în ceea ce privește instinctul, inteligența sau explozia”.

Lui Nicolae Stanciu, Poissonnier i-a rezervat un capitol special: „România se bazează pe un anumit Nicolae Stanciu. Vi-l amintiți? În 2016, Anderlecht plătea nu mai puțin de 10 milioane de euro pe el.

Bani aruncați pe fereastră. Stanciu are acum 30 de ani și joacă la... Damac FC, o echipă de mijlocul clasamentului din Arabia Saudită”.

Concluzia Het Laatste Nieuws: „Nu există nicio scuză pentru Belgia în această grupă”.

Mai puteți citi:

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”

Cum a fost surprins Mihai Stoichiță la tragerea la sorți » Vedetă pe site-ul UEFA

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
Teosor
Teosor  •  03 Decembrie 2023, 23:40

Ca belgian,sa tot fi mândru de un belgian get-beget ca Lukaku.....

tivireli
tivireli  •  03 Decembrie 2023, 23:39

Las că este bine. Așa ne place să fim tratați. Exact așa au zis și elvețienii, și au ajuns sub noi. Din poziția asta ne place să jucăm. Este exact ce ne trebuie ca să ne motivăm. Lucescu știa cel mai bine să folosească asemenea tratații ale adversarilor, și apoi îi bătea, inclusiv campioana mondială a momentului acela, Italia.

Metalmania
Metalmania  •  03 Decembrie 2023, 23:03

Așa o fi. Eu de câte ori l-am văzut pe Lukaku rara din 2 metri sau cu poarta goală :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează