FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Ciprian Marica îl trage la răspundere pe Emil Săndoi: „Eu nu înțeleg selecția asta. Dacă toată lumea zice că e cel mai bun, să nu-l văd în teren...”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 07:06 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 09:23

Unul dintre acționarii Farului, Ciprian Marica (37 de ani), a criticat deciziile tehnico-tactice luate de selecționerul naționalei U21 a României, Emil Săndoi (58 de ani), din meciurile cu Spania, 0-3, și Ucraina, 0-1, de la Campionatul European de Tineret. 

Oficialul campioanei României nu înțelege cum doi jucători de bază de la Farul, Adrian Mazilu (17 ani, extremă dreapta) și Andrei Borza (17 ani, fundaș stânga), nu au fost folosiți mai mult în primele două meciuri de la turneul final. 

Mazilu a jucat 19 minute contra Spaniei, iar împotriva Ucrainei a fost rezervă neutilizată. Borza a fost integralist contra ibericilor, dar nu a evoluat deloc contra ucrainenilor. 

FCSB, ofertă-ultimatum pentru Chiricheș » Ar fi cel mai bine plătit fotbalist din Superliga! Ce stă între căpitanul naționalei și revenire
FCSB
FCSB, ofertă-ultimatum pentru Chiricheș » Ar fi cel mai bine plătit fotbalist din Superliga! Ce stă între căpitanul naționalei și revenire

Ciprian Marica, deranjat că Adrian Mazilu și Andrei Borza nu au evoluat mai mult la Europeanul de Tineret

„Eu nu înțeleg selecția asta. Mă refer aici la Mazilu. Dacă toată lumea zice că e cel mai bun, să nu-l văd în teren... La fel și Borza. Trebuie să jucăm cu fotbaliștii de la primele clasate. De ce îi mai chemi dacă nu îi folosești?

Nu cred că ne-am propus să jucăm, ci să ne apărăm, să nu luăm gol, să jucăm la «ciupeală». Chiar am auzit că s-a discutat să nu luăm gol cu Ucraina. Nu ai cum să ai această mentalitate.

În primul rând, vreau să înțeleg care sunt criteriile de selecție. Ar trebui să fie cei mai buni, nu? Ăștia știu ce înseamnă să joci la victorie. Tu mi-i ții pe bară și nu îi joci. Mazilu a avut 7 minute la dispoziție (n.r. -19 minute) contra Spaniei, ce să demonstreze în 7 minute?

Vorbesc despre jucătorii noștri, nu vorbesc de alții. Mult prea puțin. Doi la mână, dacă nu propunem un joc în care să câștigăm... 

Eu nu pot să accept asta. Ține și de ce li se cere, care e tactica antrenorului”, a declarat Ciprian Marica, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Match Preview Croația U21 - România U21

Citește și: 

Reacția FRF după dezastrul de la EURO: „Să-l dăm afară pe Săndoi? E ultima problemă! Ne-am îndeplinit obiectivul”

Revelația Georgia, opusul României! Secretele ascensiunii unei echipe incredibile la debutul la Euro U21

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (36)
fotbaltrainer
fotbaltrainer  •  28 Iunie 2023, 08:35

Din pacate, pe partea lui Borza a fost bulevard in meciul cu Spania. La 20 de ani Chivu (ca exemplu) era deja consacrat pe banda stanga. Cat despre Mazilu, ramane sa dovedeasca pe viitor, este foarte tanar deocamdata (va rog sa nu pomeniti de Dobrin, Balaci, Hagi, s.a., care la 17-18 ani trageau deja echipele dupa ei).

ortega
ortega  •  26 Iunie 2023, 18:38

Vopsitoria FRF , vorba unui impresar , dă rateuri la tras aer ... Ce să faci când îi ai ca tartori pe nimeni Săndoi , *** ***... , pardon ***-*** , sau *** ... , chiar dacă e felcer ... Cum te prezinți mă cu *** de-astea ? Ce pretenții să ai de la copiii ăia dacă sunt dirijați de marmotele care-i desfac ciocilata lui Burlă ? Mai vine și chelbosul Țicleanu , cu aerul lui de intelectual de Craiovița Nouă , și ne-o trântește că obiectivul a fost îndeplinit ... Cât de puțină minte trebuie să ai ? Numai *** , numai atârnători , mediocrii sau submediocrii . Mai e și tăntălăul ăla de Vochin , pe post de umbrelă pentru Burlă ... Nici măcar Prostul Național de la 10sb nu s-a înconjurat de atâția *** ... Bine ... *** lui e cât ăștia la un loc ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabulos
fabulos  •  26 Iunie 2023, 14:43

Altul care cere sa-i fie folositi jucatorii ca sa aiba si patronii pe cine sa vanda. Tactica ofensiva cu Spania!!! Ar fi fost buna pentru ca acum radeau toti de noi ca am pierdut cu 10-1.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close