FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Ciprian Marica se revoltă! Mesaj dur postat de fostul atacant: " Să uite de mine! Lupta mea onestă pentru tricolor i-a adus beneficii materiale consistente"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 09:53

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei României, a avut un mesaj dur la adresa fostului medic al "tricolorilor", Pompiliu Popescu.

Marica a declarat că este deranjat de faptul fostul medic îi folosește numele când vorbește despre viitoarele alegeri pentru președinția FRF, din martie 2018.

Marica, 32 de ani, spune că nu s-a pronunțat în privința undei candidaturi la șefia Federației, dar crede că Pompiliu Popescu ar trebui să nu-l mai jignească.

Mesajul lui Marica:

"De la începutul acestei luni, fostul medic al echipei naționale îmi folosește numele în apariții publice ocazionate de viitoarele alegeri de la FRF. Într-o societate cu multe probleme de sănătate dânsul are foarte mult timp liber pe care și-l ocupă cu discuții despre mine. Se prezintă drept un om care va revoluționa fotbalul, propune candidați, pretinde că vorbește în numele unor personalități. Din nefericire, o face precum un om din afara fenomenului, altfel ar ști (sau s-ar documenta și ar afla!) că una din condițiile dosarului de candidat prevede studiile superioare de lungă durată, fără vreo legătură cu calitatea de antrenor. De fapt ce treaba are ?! 

Mulți m-au întrebat despre sursa acestor atacuri neașteptate. Chiar nu mă interesează. De ce i-ar fi teamă ca voi candida la funcția de președinte dacă eu nu m-am pronunțat vreodată pe acest subiect? Lăsând la o parte cuvintele jignitoare și insinuările calomnioase, mi se pare profund neetic să fiu luat la țintă după ce (și) lupta mea onestă pentru tricolor i-a adus domnului doctor beneficii materiale consistente. 

Am colaborat bine și l-am respectat dintotdeauna, de aceea această atitudine mă surprinde. Îmi permit să-l rog să-si vadă de afacerea în care a investit, pentru că și eu am pus “umărul" la buna desfășurare a acesteia. Și-l mai rog să uite de mine, să nu mă mai pomenească numele. Mereu am prețuit educația, este o trăsătură venită din familie. În acest sens, m-am pregătit la universități prestigioase din Germania, Elveția și Spania chiar și în timpul carierei sportive și dețin diplome de absolvent și certificări de studii aprofundate recunoscute pe plan mondial. Dacă era interesat de subiect puteam să îl lămuresc personal. Chiar refuz sa cred ca in România unii sunt deranjați ca exista oameni din preajma lor care doresc sa învețe sa facă lucrurile la un nivel înalt! În rest, îi doresc succes în toate acțiunile profesionale pe care le întreprinde. Sărbători cu bucurii și un An Nou cu sănătate!" Ciprian Marica, pe facebook

 

"N-are cum să candideze, se compromite! Marica nu e genul de om care să meargă să vadă latrinele de prin comune pe la liga a treia. Nu e genul de om, lui îi pute treaba asta. În opinia mea, pot fi candidați mai răi decât Burleanu!Pe Marica îl văd mai rău decât Burleanu!", spunea Pompiliu Popescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
194362334230310
Robert Damian  •  16 Decembrie 2017, 12:21

Esti printre cei mai ,inselatori'(ca sa spun asa!!)fotbalisti romani care au facut destui bani,FARA SA JOACE NIMIC!!!!!!Ce spuneti,d-nul ACADEMICIAN Marica??????Misto,NU?????

229965620694864
Paul Cernea  •  16 Decembrie 2017, 11:25

De fapt, cred ca doctorul are dreptate. Pe lânga ca este prea tânar, observ ca este si foarte putin modest. Si când spun asta, opinia mea face trimitere doar la ceea ce am citit în postarea lui de pe Facebook, parca. Nu ma leg de altceva pentru ca nu-l cunosc pe domnul Marica, si nu ar fi onest din partea mea. Chestia cu "universitatile de prestigiu din Germania etc." m-au facut sa zâmbesc. Am fata si ginere care au (chiar) studiat în asa ceva(Heidelberg) si stiu ce înseamna. Pe lânga faptul ca trebuie sa stapânesti limba germana la nivel academic(ceea ce nu este cazul d-lui Marica), mai trebuie sa-ti "consumi" si cam tot timpul cu acest studiu. Sau mai stii? Probabil ca din cauza asta a jucat el atât de putin(sau aproape deloc) la cluburile unde a fost angajat. Altfel, cele bune!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează