FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMUNICAT

COMUNICAT » Planurile lui Burleanu sunt date peste cap: "Deși reprezentanții FRF se străduiesc să găsească argumentații, realitatea e alta"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 18:28

Romanian Bookmakers a emis astăzi un comunicat prin care îi răspunde Federației Române de Fotbal, care încearcă să impună un proiect de lege prin intermediul căruia casele de pariuri să fie reglementate să acorde un procent din încasări Federației. 

Comunicatul celor de la Romanian Bookmakers e unul dur, care pără să spulbere dorințele forului condus de Răzvan Burleanu. 

"Reprezentanții Federației Române de Fotbal ( FRF) au susținut foarte fervent în ultimele săptămâni o serie de amendamente la Proiectul de Lege de aprobare a OUG 38 / 2017 de modifcare a Legii Sportului 69 / 2000.

În rezumat, respectivele amendamente propun instituirea prin lege a obligației din partea organizatorului de pariuri de a obține o licență din partea federațiilor sportive naționale spre a putea oferi pariuri pe rezultate ale evenimentelor din respectivul sport (...)

Este evident că un eveniment sportiv este o informație de presă și, mai mult, este un simplu fapt public, după cum rezultatele sportive sunt simple date, fapte și, de asemenea, informații de presă, deci nu pot face obiectul unui drept comercial.

Fiind o informație publică, evenimentul sportiv și rezultatul acestuia pot fi reutilizate de oricine, fie și în scop comercial, fără a comporta accesarea contracost a unui drept comercial sau a fi necesară o licențiere prealabilă.

În concluzie, Romanian Bookmakers că, deși reprezentanții FRF se străduiesc să lase senzația unei argumentații solide pentru demersurile dânșilor, realitatea este alta.

Adăugăm, la final, și informația că toate cele expuse mai sus au fost aduse la cunoștința Comisiei de Învățâmânt, Știință, Tineret și Sport a Camerei Deputaților, MTS și ONJN de Romanian Bookmakers în zilele premergătoare publicării prezentei opinii", se arată în comunicatul care poate fi citit integral aici.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  06 Noiembrie 2017, 21:54

slinosule pe par...vrei tu toti banii din lume....p.s ..spalate pe cap..ai paru gras ( slinos)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează