FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Contra e încântat de un internațional român: "Dacă va continua așa, va ajunge jucător de bază"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 14:19

Cosmin Contra, selecționerul României, a vorbit despre mijlocașul Dorin Rotariu și a lăudat transformarea jucătorului de la Mouscron.

"Am stat mult de vorbă cu Roti. Îl cunosc de mic, sunt bun prieten cu unchiul lui și cu tatăl lui, Ilie. Am fost la câteva meciuri ale lui, atât timp cât era la Brugge, cât şi acum, la Mouscron. Mereu vorbeam cu el și i-am spus că trebuie să facă mult mai mult dacă vrea să reuşească.

Eu cred ca a avut un moment de relaxare după transferul de la Dinamo şi mă bucur că în momentul de faţă şi-a dat seama că fără să îşi schimbe atitudinea, fară să muncească mai mult, fără să îşi dorească mai mult nu va putea niciodată să dea un randament care să-l ajute să se transfere la o echipa mult mai bună..

L-am văzut foarte schimbat din toate punctele de vedere. Stă aproape o oră şi un sfert în sală după antrenament. Are un program pe care-l face conştiincios. Are altă mentalitate la antrenamente. E mult mai bătăios, face faza defensivă. Are calitate tehnică şi un talent enorm. Dacă va continua pe acest drum, eu cred că va deveni un jucător important atât la Mouscron, cât şi la naţională", a spus Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Rotariu, 20 de ani, a marcat primul gol pentru România în meciul cu Suedia, 1-0. Pentru "tricolori", Roti are 5 selecții, debutând în octombrie 2016.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  06 Aprilie 2018, 18:37

o ora si un sfert :)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2018, 16:55

...da si tu daca o sa ai victorii esti pe un drum bun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează