FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO „Să vină VAR-ul!” Momentul prin care Mirel Rădoi a distrat pe toată lumea în cantonamentul din Spania

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 10:30

Mirel Rădoi și jucătorii naționalei U21 au o relație cât se poate de bună, iar asta se poate observa foarte ușor la fiecare antrenament al echipei.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Pe finalul ședinței de pregătire de ieri, în spirit de glumă, selecționerul a dictat ușor un penalty pentru echipa albastră, din care face parte și Florinel Coman. Decizia i-a amuzat teribil pe jucătorii celorlalte două echipe, care făceau semne că ar fi nevoie de VAR pentru a corecta eroarea.

Toți au gustat gluma lui Mirel Rădoi, s-au amuzat copios, înțelegând că a făcut-o pentru a continua exercițiul, un campionat în 3, pe teren redus.

Florinel Coman a înscris lejer, s-a bucurat apoi ostentaiv, alergând pe tot terenul, iar la final s-a pus în genunchi și a mulțumit divinității. Până la urmă tot echipa care adunase mai multe victorii până la acest moment  a fost cea care a triumfat, iar celelalte două, pierzătoare, au fost nevoite să mute porțile.

Acesta a fost doar o mostră din felul prin care Rădoi reușește să-și țină jucătorii conectați, plini de entuziasm, lucru care se resimite și în rezultate, naționala fiind calificată la EURO.

„Așa e tot timpul la antrenament. Nu ține cu nimeni arbitrul, dar câteodată e mai bun, câteodata e mai slab. Exact ca în meciuri”Alexandru Pașcanu

„A ținut cu echipa care a meritat, cu albastru. A fost fautl clar, avem și video, avem VAR. Nu există nicio problemă. Din păcate ne-a cam furat în ultima parte, am ieșit cam șifonați. Uitați și semnele”Ricardo Grigore

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA » FOTO Mai colorată, dar previzibilă: cum arată mingea oficială Euro 2019

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează