FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

GALERIE FOTO Detaliul care l-a impresionat pe Pancu la Tavi Popescu: „E un lucru rar. Mircea Lucescu ne zicea mereu asta”

Alina, iubita lui Tavi Popescu +38   FOTO
Alina, iubita lui Tavi Popescu

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 22:59 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 09:27

Daniel Pancu, selecționerul României U21, a vorbit despre Tavi Popescu (20 de ani), după ce l-a convocat la naționala de tineret.

  • Duelul cu Armenia, programat pe 13 octombrie, ora 20:30, se va juca în Giulești;
  • Meciul cu Finlanda este programat pe 17 octombrie, de la ora 18:00, la Sibiu.

Situația tensionată dintre cei doi s-a domolit, în urma neconvocării lui Tavi la meciul precedent, 2-3 cu Albania. Acum, Pancu a lăudat ultimele prestații ale lui Popescu și l-a lăudat pentru faptul că vrea să se căsătorească în curând cu Alina, iubita lui.

+34 FOTO

Pancu: „Îi doresc lui Tavi să rămână pe viață cu soția”

„L-am văzut în două jocuri după aia și mi-a plăcut. El asta nu-înțelege, mie îmi place de Tavi Popescu. Îmi plac fotbaliștii. Nu-l cunosc foarte bine, am fost cu ei la Euro, dar am avut alt statut și nu am avut discuții cu jucătorii, pentru că nu-mi permiteam. 

Îi doresc să rămână pe viață cu soția. E un lucru rar în ziua de azi să auzi că un băiat de 20 de ani că se însoară. Și nouă ne spunea Mircea Lucescu să ne însurăm mai repede, că e foarte important, dar nu mai sunt vremurile de atunci”, a declarat Daniel Pancu, la playsport.

+34 FOTO

Tavi s-a supărat că nu a fost convocat de Pancu în septembrie

La începutul lunii septembrie, când a văzut că nu a fost convocat pentru meciul cu Albania, Tavi Popescu a răbufnit la adresa lui Pancu, după meciul cu CSU Craiova, scor 3-0, în care a dat două assist-uri.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. 

Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo”, a declarat Tavi Popescu după meciul cu CSU Craiova, 3-0, pe 2 septembrie.

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul
Marius Lăcătuș, ferm înainte de meciurile naționalei cu Belarus și Andorra: „Dacă nu câștigăm, nici nu avem voie să ne gândim la Campionatul European”
ROMÂNIA
Marius Lăcătuș, ferm înainte de meciurile naționalei cu Belarus și Andorra: „Dacă nu câștigăm, nici nu avem voie să ne gândim la Campionatul European”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
Nae_4774
Nae_4774  •  08 Octombrie 2023, 12:51

Iată că cineva spune care este problema principală a tinerilor "fotbaliști" cărora încă nu le-au crescut barba și mușchii: femeiuștile...și ele în curs de maturizare.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 Octombrie 2023, 10:44

Un articol extr3m de profund!))) Ceva de povestit la nepoti))) cum pana mea e posibil asa un jurnalism jalnic? Cineva spunea ca e ***))) si nu gresea deloc! Sunt curios daca o sa fiu cenzurat)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ghidibaca
Ghidibaca  •  08 Octombrie 2023, 09:42

Asta cu fatza și cu fizicul lui..Mai ales cum se exprima..Dacă nu era o tentativa de fotbalist murea fecioras...Pai dacă nu dădea cu piciorul în besica pe cuvânt dacă nu l confundai cu vre un ciobănesc anonim...cam atât de spus despre acest

Vezi toate comentariile (15)
Comentează