NATIONALA    •   FRF

Dezvăluiri din culisele alegerilor FRF: "Asta e funcția pe care o va primi Cristi Chivu! Trebuie pregătit pentru a fi președinte"

Luni, 16 Aprilie

Cristi Chivu a declarat că îl susține pe Ionuț Lupescu la alegerile FRF de pe 18 aprilie și că poate reveni în fotbal dacă acesta câștiga președinția FRF.Fostul fundaș nu a dezvăluit dacă va lucra pentru Federația Română de Fotbal, dar Dinu Gheorghe a dezvăluit ce se va întâmpla cu fostul jucător de la Ajax, AS Roma și Inter.

"Știu că lui Chivu i se va oferi funcția de director al Departamentului de Relații Internaționale. Mi se pare o alegere foarte bună pentru că are notorietatea necesară.

El ar trebui să fie pregătit pentru a fi noul președinte peste 4 sau 8 ani. Ionuț va înțelege și îl va pregăti", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Citește și: Cristi Chivu, ofertat de FRF: "Au fost discuții la mine acasă" » Dezvăluie ce va face după alegeri

Comentarii (11 ) Adaugă comentariu

stelist1986  •  16 Aprilie 2018, 22:01

Chivu a avut o mare problema in cariera de fotbalist: lumea i-a cerut sa fie lider, cand el era doar un fotbalist foarte bun. A predat senin Nationala gastii de petrecareti Mutu-Lobont-Contra-Tamas, care au si distrus-o. N-are ce cauta in niciun post de conducere si nici ca antrenor n-o sa faca nici branza. E un baiat alintat, care poate reusi ceva doar daca-l sustin indeaproape mamica sau nevasta

Costel Tudor  •  16 Aprilie 2018, 20:42

Chivu este membru marcant al CLANULUI *** BECALI !!! Vor sa se întoarcă la anii COOPERATIVEI !!!

ion.ionescu  •  16 Aprilie 2018, 19:41

Comentariile de mai jos sunt cea mai bună dovadă că mama proştilor e mereu gravidă...

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase