FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL U21 / ANGLIA - ROMÂNIA 2-1

Diferența URIAȘĂ de valoare nu s-a văzut în teren: naționala U21 a Angliei, mai scumpă decât toată Liga 1

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 17:49

"Tineretul" României U21 a avut momente bune când a jucat de la egal la egal cu cel al Angliei sâmbătă seară, la Wolverhampton. În cele din urmă, s-au impus fotbaliștii mult mai bine cotați ai Albionului, scor 2-1, campioni mondiali anul trecut la categoria de vârstă sub 20 de ani. 

Fotbaliști de la Liverpool, Tottenham, Arsenal și Leicester, printre alții, cu o mare speranță a fotbalului britanic, i-au înfruntat pe jucătorii noștri. Un alt exemplu, Sessegnon (Fulham), care a fost rezervă neutilizată cu "tricolorii", are o cotă de 25 de milioane de euro pe transfermarkt!

Lotul pe care selecționerul Aidy Boothroyd îl are la dispoziție este cotat la 172,24 de milioane de euro. Ce înseamnă asta raportat la fotbalul românesc?

  • Echipele din Liga 1 adunate la un loc însumează 154,6 milioane de euro.
  • Prima reprezentativă a României, cu jucătorii actuali care au învins în Israel, este cotată la numai 40,1 milioane de euro.
  • Sessegnon, mijlocaș stânga de 17 ani, e cotat la 25 de milioane de euro, cât tot lotul lui Gigi Becali! Și de aproape două ori mai "scump" decât cel al lui Dinamo.
  • Gray (Leicester), căpitanul Albionului, Winks (Tottenham) și Davies și Calvert-Lewin (ambii de la Everton) sunt cotați la 15 milioane, fiecare mai mult decât tot lotul lui Dinamo (13,4 milioane de euro)
  • Lotul antrenat de Daniel Isăilă e cotat la 14,1 milioane de euro.

1

2

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mountytoma
mountytoma  •  27 Martie 2018, 14:47

Valoarea e data de ceea ce faci in teren, nu de cat de mult cere patronul celor interesati de transfer. Avem o echipa buna dar este foarte mare pericolul ca si aceasta generatie sa se piarda pentru ca unora li s-a urcat deja la cap, sunt vedete, nu le mai ajungi la nas! Daca la Viitorul Matan isi vede lungul nasului si pune osul la treaba, la nationala U19 zici ca e Messi obligat sa joace la echipa cartierului de saraci din Buenos Aires! Eu sper sa se trezeasca si sa nu ajunga la fel ca Mitea, ala care mananca acum resturi de pe jos dupa ce a prins contract cu Ajax!

703238066732175
Necula Daniel  •  27 Martie 2018, 11:06

Valoare nu este acelasi lucru cu pretul jucatorului,de exemplu,pune-o pe bunica ta gsp-ule sa conduca un ferrari,iar pe sa zicem titi aur sa conduca un golf 3, din ploiesti spre brasov..ghici cine castiga?

om_fara_nume
om_fara_nume  •  27 Martie 2018, 01:34

Gresit! Doar Coman "Mbappé", Denis Man, si Florin Tanase fac 180 de milioane! :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează