FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPERAȚIE

EXCLUSIV Prima reacție a lui Pompiliu Popescu, doctorul „Generației de Aur”, după operația suferită

Pompiliu Popescu
Pompiliu Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 21:04

Pompiliu Popescu (68 de ani), doctorul „Generației de Aur” a „naționalei”,  a suferit o intervenție chirurgicală la plămâni, a anunțat astăzi Libertatea.

Medicul care a fost alături de „tricolori” la cele mai importante performanțe a trecut peste ce era mai greu, fiind acum în recuperare, după cum afirmă chiar el pentru GSP.ro: „Sunt bine, sunt acasă, am avut un chist și l-am scos!”.

Pompiliu Popescu, medicul naționalei româniei

Pompiliu Popescu a fost alături de „tricolori” timp de 26 de ani, din 1990 până în 2016, când a fost înlocuit de actuala conducere a FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu. După ruptură, „Dochi” a devenit unul dintre principalii contestatari ai actualei puteri de la Casa Fotbalului.

A schimbat 8 selecționeri în mandatul lui de un sfert de veac, Ienei, Gheorghe Constantin, Constantin Rădulescu, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Loți Boloni și Răzvan Lucescu, și a fost un adevărat confident pentru liderii Generației de Aur, Gică Hagi și Gică Popescu. 

În ultima perioadă, Popescu și-a continuat activitatea la clinica personală din București, iar ultima oară a apărut în public pe 10 august 2018, când a participat la mitingul Diasporei din Piața Victoriei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează