FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Reacție virulentă, după derapajul rasist din ședința secretă a FRF condusă de Burleanu: "Să meargă la medic, să vedem care e mai normal la cap!"

Adrian Bogdan, viceprimar Sebeș
Adrian Bogdan, viceprimar Sebeș

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 09:46

Gazeta Sporturilor continuă azi publicarea înregistrării discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

Viceprimarul orașului Sebeș, Adrian Bogdan, a reacționat dur după ce Mihai Dăscălescu, reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a și conducător la Alba Iulia, a avut un derapaj rasist în respectiva ședință, numindu-l "țigan obosit". Dăscălescu a spus și că edilul i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu! (Detalii+înregistrarea AUDIO aici)

"Nu știu cine este acest Mihai Dăscălescu. Tare mult aș vrea să știu de unde a inventat un asemenea scenariu. Pe mine m-a sunat un coleg, dar i-am spus că nu ne interesează să ne implicăm în alegerile FRF. Noi vrem să facem administrație.

Nu noi am făcut presiuni. Din ce văd prin presă și aud, cred că mai degrabă din spre Burleanu ar trebui să se vorbească de presiuni. Nu eu am dat cadouri și porți domnului Cristian Petropulos, șeful de la AJF Alba.

Cred că ar trebui ca Mihai Dăscălescu și Doru Oancea, care conduce LPS Sebeș, să meargă la medic și acolo să se vadă care dintre ei e mai normal la cap", a spus Adrian Bogdan pentru Gazeta Sporturilor.

Dăscălescu a fost atacant în Divizia A la Rapid sau Astra. 

897369 bio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
135479786808884
Leonard Crassas  •  24 Aprilie 2018, 12:26

fotbalul din tara noastra a fost terminat de albaneziii (Cei doi frati , cu varul, ) si cu sprijinul larg al generatiei de (aur). Burleanu e numit politic de copy paste, care nu are habar de fotbal.Poate in acest mandat va sporii numarul de scoli de fotbal

martinpen
martinpen  •  24 Aprilie 2018, 10:39

"Dăscălescu a fost atacant în Divizia A la Rapid sau Astra." Ce inseamna asta ? Nu cumva a fost la Dinamo sau Craiova ? Ziaristi care ne informeaza la fel ca barfele de la tara...

lenroc
lenroc  •  24 Aprilie 2018, 10:27

Nu ne mai chinuiți cu povestea asta, miza e prea mică, oamenii care conduc și cei care votează sunt, în marea lor majoritate, nulități cu sclipiri. Lupescu nu face excepție.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează