FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

EXCLUSIV Surpriză! Un component al Generației de Aur a "înghețat" colaborarea cu Burleanu! Ce s-a întâmplat

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 18:30

Relațiile strânse dintre actuala conducere a FRF și Tibor Selymes par că scârțâie și se pot deteriora din ce în ce mai mult în perioada următoare. Invitat la acțiunea din Israel, de pe 24 martie, fostul mare internațional român a declinat oferta. 

Decizia e surprinzătoare, dat fiind faptul că Selymeș a fost nelipsit la ultimele acțiuni ale echipei naționale și chiar și-a arătat susținerea pentru Răzvan Burleanu.

"E adevărat, nu voi merge în Israel. Asta ca să nu mai tot aud că am primit nu știu ce post la FRF. Nu este nimic adevărat", a zis Tibor Selymeș pentru GSP.RO după care surprins, arătându-și simpatia pentru Ionuț Lupescu, rivalul lui Burleanu din alegeri. 

"Ionuț are o experiență bogată. A fost la UEFA, poate conta mult acest lucru. În plus, vine din fotbal, îl cunoaște toată lumea. Nu știu cine va câștiga, aștept să văd și eu programul lui Lupescu.

Răzvan e un bun manager, dar lupta va fi foarte strânsă cu Ionuț. Important este ca oricare câștigă să facă lucruri bune și să dezvolte cât poate fotbalul românesc. Toți ne dorim acest lucru, să ieșim din mediocritatea ultimilor ani", a completat Selymeș. 

"Cred că e evident ce am ales, nu? Actuala conducerea și-a demonstrat calitățile. De ce să schimbăm ceva ce merge bine, nu? Dovadă stau rezultatele pe care le au naționalele U21 și U19" Tibor Selymeș la începutul lui noiembrie 2017 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  22 Februarie 2018, 21:01

Nici asta nu are drept de vot.:))) Succes, Burleanu! De forma. Ca rezultatul este usor de anticipat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează