FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

Fără milă! Ilie Dumitrescu a atacat un jucător după România - Serbia: "Nu a realizat ce s-a întâmplat! A fost depășit la fiecare duel, dar era fericit după meci"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 19:28

Ilie Dumitrescu, fost internațional, a vorbit despre meciul României cu Serbia, 0-0, și a criticat jocul și atitudinea lui Cristi Manea, fundașul dreapta al României.

"A apărut Manea la zona mixtă, zâmbea și era fericit. Bine, e tânăr, dar nu cred că a realizat prea mult din ce s-a întâmplat ieri pe teren! Cred că, după meci, toată lumea a intrat în vestiar și a zis «Bravo! E bine!» Deja, de pe teren, am văzut că au bătut palma și se felicitau.

Manea nu a avut o zi prea bună ieri. A fost depășit la fiecare duel unu contra unu, indiferent de cine intra în zonă. Și băiatul ăsta era fericit după meci. Nimeni nu i-a spus «Băi Manea, n-ai făcut o partidă bună!»

Din ce s-a transmis după meci nu l-am văzut vreo secundă să fie afectat de evoluția lui din teren. Radu Paraschivescu a spus că «La noi se vorbește de lipsa infrastructurii, dar noi avem Bulevardul Manea». Băiatul era foarte fericit după joc. Nimeni nu i-a spus nimic", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

5
a fost nota primită de Cristi Manea din partea Gazetei Sporturilor, după România - Serbia 0-0

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Panduru face praf deciziile lui Contra: ”Nu ai înțeles sistemul Ligii Națiunilor! Stanciu și Drăguș nu pot face ce le-ai cerut”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
albalbastru72
albalbastru72  •  16 Octombrie 2018, 13:19

Circiumarul macho-man iar a inceput sa fure curent pe la emisiuni.O analiza adevarata (reala si pertinenta) a fost cea a lui Cornel Dinu(articol pe care l-ati scos de pe pagina principala),nu aberatiile astuia.Departe de mine gindul de a simpatiza cu Dinamo dar Dinu e pur si simplu expert in fotbal.

adianghelescu
adianghelescu  •  16 Octombrie 2018, 12:12
Postat de Raul Bota pe 15 Octombrie 2018, 21:04

De ce nu vorbeste Dumitrescu,daca tot e mare specialist,de mijlocasul care trebuua sa il ajute pe Manea,adica de Stanciu care il lasa pe Manea tot singur cu 2 adversari.

nu ai sa vezi niciodata comentariul a fost tot presarat cu osanale pentru jucatorii lui hagi , sau pentru prietenul fotbalistilor *** stanciu si urmarirea orricarei greseli a fotbalistilor care nu au fost in filiera jiji-rege

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  16 Octombrie 2018, 11:30
Postat de mosvasile pe 16 Octombrie 2018, 06:41

Las-o jos Ilie!A fost depasit-ca toti ceilalti-dar de pe partea lui nu au reusit nici o centrare sarbii!Pe toate le-a deviat in corner, sau afara!Asa cum face orice fundas lateral!Pe cand Tosca...Se tinea la doi metri de Tadici si toate centrarile sarbului au fost in careu!Si cica il mai avea si pe Stanciu, sa il ajute!

pai nu trebuie facut lobby pentru benzar

Vezi toate comentariile (30)
Comentează