FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Festin la Cheile Grădiștei pe banii Federației! Membrii afiliați ai FRF, votanți importanți ai alegerilor din 18 aprilie, și-au adus consoartele + moment halucinant cu un președinte de club în prim-plan

Răzvan Burleanu (foto: Cristi Preda, GSP)
Răzvan Burleanu (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 01:37

Membrii afiliaţi ai FRF prezenţi la întrunirea de la Cheile Grădiştei, votanţi importanţi ai alegerilor din 18 aprilie, au primit în dar "haina echipei naţionale". Bonus: au putut să-şi aducă şi consoartele la eveniment!

Un adevărat festin a fost organizat de FRF la Cheile Grădiştei în ultimele zile. Antreu, voie bună, membrii afiliaţi au putut veni la munte cu consoartele, cadou frumos de Valentine's Day, iar seara meciuri de lux la sală în compania unui fost dublu câştigător de CCE, Miodrag Belodedici, şi a "Briliantului" Adrian Mutu. Totul free of charge, dar nota de plată va sosi pe 18 aprilie 2018, când sunt prevăzute alegerile federale.

Invitaţilor li s-a oferit şi un cadou, amintire, la plecare. Câte un trening cu însemnele "tricolorilor". Iar membrii afiliaţi au apreciat darul. Momente halucinante la finalul petrecerii cu un preşedinte al unui club de juniori din Ardeal. Toate detaliile, în ediția tipărită de astăzi. Gazeta Sporturilor poate fi răsfoită și online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Dinamo îl are pe "Xabi Alonso" :) Criticat de toți, apărat de Miriuță

Becali dezbină și cucerește: a făcut ca suporterii și conducerea lui Dinamo să nu mai aibă încredere în Miriuță

Iordănescu jr le-a închis ușa în nas, Dică și-a șocat elevii înaintea unui meci

Avram e egal cu legenda arbitrajului românesc, Nicolae Rainea

Bătaie de joc la CS Dinamo! Prelată inutilizabilă, bani aruncați pe geam!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
mal.
mal.  •  16 Februarie 2018, 09:54

Măi băieți!... Cu cel mai important ziar de propagandă sportivă împotrivă, Burleanu are șanse mari să fie reales! Dacă se va întâmpla așa, puteți să vă duceți toți... în lume!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  16 Februarie 2018, 09:26

Foarte frumoasa surpriza, bravo dle Razvan!! Mult succes, sper sa castigati, sunt convins ca veti castiga !! Lupescu a fost 7 ani aprox. la FRF...ce a facut?? I-a carat bagajele "nasului"...

126417328110567
Liviu Negrea  •  16 Februarie 2018, 14:52

Gunoiul scolit la bass ..stie cineva ce cauta asta in fotbal?Sictir Bulene,politruc bassist nenorocit!Sictir !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează