FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂSPUNS

FOTO EXCLUSIV Răspunsul lui Thiess după acuzele lui Vochin: "Vorbesc despre lucruri concrete, nu baliverne" + Dovada că declarațiile consilierului FRF n-au fost adevărate

Adrian Thiess, în timpul amicalului Dinamo - Barcelona din 2012 // FOTO: Gazeta Sporturilor +5   FOTO
Adrian Thiess, în timpul amicalului Dinamo - Barcelona din 2012 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 15:47

Adrian Thiess a reacționat prompt după dezvăluirile lui Andrei Vochin, care declarase că afaceristul a propus un amical între naționala României și Real Madrid chiar în ziua în care madrilenii disputau finala Ligii Campionilor în 2015.

Update 20:00

La câteva ore de la publicarea acestui articol Andrei Vochin l-a sunat pe Thiess cu care a vorbit mai multe zeci de minute. Omul de afaceri a acceptat scuzele oficialului de la FRF, care i-a și transmis lui Thiess că va lămuri declarația sa într-o emisiune viitoare la postul unde e analist. Cele două părți au încheiat convorbirea amiabil.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Afirmația lui Vochin este însă eronată, deoarece finala Ligii din 2015 s-a disputat între Barcelona și Juventus, Real Madrid fiind eliminată în semifinale de torinezi. De fapt, adevărata dată propusă de Thiess, aprobată și de Real Madrid, ar fi fost undeva între 7 și 12 august 2015.  Adică fie pe 8 august, fie pe 11 august, conform unui mail primit de firma lui Thiess de la firma Olaf Bauer Sportfive.

Corespondența online dintre Thiess și firma Olaf Bauer Sportfive, în limba germană, din care reies clar datele posibile pentru respectivul amical

Thiess a făcut publice discuțiile purtate cu Răzvan Burleanu și administrația FRF în iarna lui 2015, atacându-l pe Vochin:

"Eu vorbesc despre lucruri concrete, nu baliverne. Vochin a organizat vreodată un astfel de meci, pentru a-și da cu părerea? Aștept scuze publice de la el până puni la ora 12:00. Sau să se pregătească pentru un proces de calomnie. Salariul lui pe un an îl cer despăgubiri și-l donez unor tinere talente de la facultatea de jurnalism. Cândva era un ziarist talentat și Vochin, dar caracterul și talentul...", a declarat Thiess, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Din corespondența purtată de președintele Federației cu Adrian Thiess și Radu Berechet, doi dintre organizatori, reiese faptul că, la acel moment, Burleanu și-a manifestat disponibilitea pentru organizarea unui astfel de amical:

"Pe domnul Thiess l-am cunoscut pentru că, la un moment dat, a venit la FRF să propună un amical între naţionala României şi Real Madrid.

I-am explicat că nu există nicio dată la care să se poată realiza aşa ceva. La un moment dat, ne-a propus să jucăm amicalul în ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor. Era rupt de realitate.

I-am strâns mâna, i-am mulţumit şi a doua zi am văzut în presă că FRF nu a vrut să joace amical cu Real Madrid. De ceea nu am încredere acum în treaba asta cu investitorul şeic"
Andrei Vochin, consilier Răzvan Burleanu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mihaitanase
mihaitanase  •  22 Aprilie 2018, 08:37

Daca Vochin a pus în media o așa minciuna ,este clar că FRF e toată o minciună , iar prostii votează .La FRF că la PSD ,toată lumea minte .De aici și povestea cu Dragnea ,Lupescu și susținerea .E prea mare asemănarea dintre cele două catastrofe .

thiess11
thiess11  •  21 Aprilie 2018, 19:56

Si-a cerut scuze. Case closed.

valeri_gazaev
valeri_gazaev  •  21 Aprilie 2018, 19:33
Postat de valeri_gazaev pe 21 Aprilie 2018, 19:32

Ce sa mai discutam, l-a prins in ofsaid pe vochin, exact cum a fost ala aseara la meciul lui dinamo. Foarte bine ca se tine de capul lui si il va da in judecata pentru calomnie, vochin e o nulitate, un parvenit care s-a pus pe scaun la federatie si crede ca detine adevarul absolut. Uite ca a comis-o, ba chair grav, e inadmisibil sa iesi in spatiul public cu asemenea dezinformari si mitocanii. L-a facut de rusine, sa-i ia si banii !

*chiar

Vezi toate comentariile (11)
Comentează