FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

EXCLUSIV / FOTO Furie după calificarea României U21 în semifinale la EURO! Mașini cu numere de România, vandalizate în Italia

Cristi Stavri și familia sa +7   FOTO
Cristi Stavri și familia sa

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2019 14:02

Fotoreporterul Cristi Stavri din Ploiești a venit împreună cu soția sa și încă un prieten, Alexandru Roman, la Campionatul European din Italia cu mașinile personale.

Aseară, la Rimini, unde sunt cazați aceștia, după calificarea României în semifinale și eliminarea Italiei, le-au fost vandalizate mașinile cu numere de România.

Le-au fost sparte parbrizele, iar prietenului lui Cristi i-au fost smulse și ștergătoarele de la autoturism.

În acest moment, Alexandru Roman se află la poliție, care anchetează cazul. Autoritățile caută să ia imagini de pe camerele de luat vederi din apropiere. 

4
+8 FOTO
Parbrizul mașinii a fost zgâriat serios

 

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Soția lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
gicab
gicab  •  25 Iunie 2019, 16:08
Postat de Cristi Cristi pe 25 Iunie 2019, 14:56

Amice, esti idiot ! Ti-a vandalizat cineva creierul si ai ramas asa !

Dar de ce exculuzi posibilitatea...

126791918017681
Danezul Gramada  •  25 Iunie 2019, 15:53

Dar de ce nu sunt suparati *** astia pe francezi pt ca nu ne-au batut?Sau sa fie suparati pe ei insisi ca nu au putut face macar un egal cu Polonia. Tot timpul cei mari dau vina pe cei mici. Iaca sa intors roata si cei mari ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  25 Iunie 2019, 15:56

Asta e civilizația din vest...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close