FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ȚARA GALILOR, VINERI, ORA 19:00, PRO X, GSP.RO

FOTO "Susțin" podul! » Mobilizare înainte de "decisivul" U21: Pușcaș, Radu și Ianis, lângă C.C. Catch și Loredana Groza

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 16:58

Cluj-Napoca a intrat în febra marelui meci de mâine seară, cu Țara Galilor, în care România U21 poate face pasul decisiv pentru calificarea la Euro 2019 din Italia.

Astfel, după ce ardelenii au cumpărat deja peste 8.000 de tichete la jocul care se va disputa pe stadionul lui CFR, "Dr. Constantin Rădulescu" (mâine, ora 19:00, în direct și pe Pro X și liveTEXT pe gsp.ro), "tricolorii" mici îi întâmpină și pe șoferii care intră în orașul de pe Someș.

Din afișul titrat "Împreună spre EURO" zâmbesc George Pușcaș, Dennis Man, căpitanul Ionuț Radu, Ianis Hagi și Dragoș Nedelcu, pe un picior de pod unde stau alături de afișe cu C.C. Catch, care vine la Cluj-Napoca pe 20 octombrie, ori Loredana Groza.

Cu cel puțin patru puncte din ultimele două partide, mâine cu Țara Galilor și marți cu Liechtenstein, la Ploiești, elevii lui Mirel Rădoi sunt calificați matematic la turneul care se va disputa în Italia între 16 și 30 iunie 2019.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  12 Octombrie 2018, 07:30

Așa se promovează un meci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează