FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA

FOTO „Tricolorii mici”, plimbare prin Cesena » Mirel Rădoi află în această noapte dacă Ionuț Nedelcearu merge la Euro 2019

FOTO: Raed Krishan +12   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 11 iunie 2019 19:47

Mirel Rădoi și jucătorii naționalei U21 a României s-au relaxat în această seară cu o plimbare prin Cesena, după antrenamentul intens de azi-dimineață.

  • Răzvan Luțac, reporterul Gazetei Sporturilor, și Raed Krishan, fotoreporter GSP, sunt în cantonamentul României U21 din Italia, de unde oferă cele mai noi informații înainte de EURO.

Plimbarea prin Cesena s-a efectuat într-o formulă aproape completă. Au lipsit incertul Ionuț Nedelcearu, accidentat în victoria României cu Malta, scor 4-0, și portarul Cătălin Căbuz, lăsat de Mirel Rădoi să îi ajute pe cei de la Hermannstadt în barajul cu U Cluj. 

Nedelcearu află astăzi răspunsul

În timp ce colegii se relaxau, Ionuț Nedelcearu a ajuns la hotelul din Forli unde este cazată națională. Fundașul central al celor de la Ufa a efectuat astăzi teste la spitalul din Bologna, iar o decizie finală în cazul lui va fi luată după revenirea staff-ului de la Cesena. 

Dacă se va considera că nu poate fi recuperat, în locul său va fi chemat de urgență dinamovistul Ricardo Grigore.

Programul Grupei C la Euro U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

MALTA - ROMÂNIA // FOTO Accidentare urâtă a lui Ionuț Nedelcearu! Fundașul a ajuns la spital și ar putea rata primul meci de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează