FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENAMENT

FOTO + VIDEO "Tricolorii", joviali la antrenamentul de azi de la baza "Aripile" » Decizie surpriză: ce vor face jucătorii mâine, în locul obișnuitei plimbări

FOTO: Bogdan Dănescu +20   FOTO
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 19:35

Echipa națională a României s-a antrenat azi la baza "Aripile", acolo unde s-a pregătit și echipa Suediei înaintea meciului de mâine de pe noul "Oblemenco".

În ciuda vremii, suprafața de joc se prezintă în condiții excelente. Chiar a rezistat antrenamentului suedezilor, care au terminat pregătirea cu 20 de minute înaintea sosirii tricolorilor la bază.

Tabloul este ușor mohorât, tricolorii antrenându-se înconjurați de grămezi de zăpadă, care n-a apucat să se usuce, și pe o ceață deasă. Totuși, jucătorii au zâmbit mult, ba chiar au avut "ședințe de râs", ajutați fiind de glumele lui Javi Reyes, care a făcut tot posibilul să destindă atmosfera.

Mâine, în loc de obișnuita ieșire prin oraș, toată echipa va merge la stadion pentru a vedea cum se prezintă gazonul pe care urmează să joace. În plus, mulți dintre tricolori vor avea șansa în premieră de a admira noua bijuterie a Craiovei.

Înaintea antrenamentului de azi, jucătorii au participat la hotel, la ședința tehnică, condusă de Cosmin Contra.

 
Antrenamentul ”tricolorilor” înainte de meciul cu Suedia

"Tricolorii", joviali la antrenamentul de azi de la baza " Aripile" Decizie surpriză: ce vor face jucătorii mâine, în locul obișnuitei plimbări ====>>>> http://bit.ly/2pI97IG

Posted by Gazeta Sporturilor on 26 Martie 2018

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
dakesis
dakesis  •  27 Martie 2018, 12:38
Postat de Nae Ionescu pe 27 Martie 2018, 10:26

CIT DE PROST SA FI SA RIZI DUPA CE ACOLO IN CRAIOVA ZACE UN MORT? CIT. CEL PUTIN DECENTA. SI DACA AU FACUT-O CA NU TOTI SINT SENSIBILI LA CIT II DUCE CAPUL CEL PUTIN SA NU SE SCRIE. RESPECTUL LA ROMANI A LUAT SFIRSIT CU O CRIMA CINDVA IN ZI DE CRACIUN. RUSINE!

chill, nea Nae... erau la 5 km de locu' faptei. Atmosfera o sa fie de respect la meci.

306640699727631
Nae Ionescu  •  27 Martie 2018, 10:26

CIT DE PROST SA FI SA RIZI DUPA CE ACOLO IN CRAIOVA ZACE UN MORT? CIT. CEL PUTIN DECENTA. SI DACA AU FACUT-O CA NU TOTI SINT SENSIBILI LA CIT II DUCE CAPUL CEL PUTIN SA NU SE SCRIE. RESPECTUL LA ROMANI A LUAT SFIRSIT CU O CRIMA CINDVA IN ZI DE CRACIUN. RUSINE!

dakesis
dakesis  •  27 Martie 2018, 08:35

ar fi mai bine sa joace pe aripile, atunci, spectatorii sa vina pe Oblemenco si sa li se arate meciul pe ecrane. La transmisia tv se face o mica smecherie si se suprapune imaginea cu terenul de joc in mijlocul tribunelor de pe Oblemenco si toata lumea e multumita:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează