FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Gică Popescu, despre discursurile lui Ionuț Radu: „N-ar fi avut loc să vorbească în perioada noastră”

Ionuț Radu, alături de colegii săi, după victoria în fața Croației  // FOTO:  Raed Krishan
Ionuț Radu, alături de colegii săi, după victoria în fața Croației // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 18:02

Ionuț Radu, 22 de ani, căpitanul naționalei U21 și titularul italienilor de la Genoa, e unul dintre „stâlpii” naționalei U21. Goalkeeper-ul nu impresionează doar în teren, ci și prin discursurile sale din vestiar.

Fără să-i știrbească din merite, Gică Popescu, 51 de ani, fostul mare jucător al „Generației de Aur”, crede că Ionuț Radu nu ar fi putut fi un lider la prima reprezentativă în perioada de glorie din anii '90.

  • România U21 - Franța U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

Nu ar fi avut loc să vorbească Radu în perioada noastră. Erau alţii înaintea lui, era lista de aşteptare lungă.

Are un discurs incredibil şi face bine echipei. Este unul dintre jucătorii importanţi ai aceste echipe, sper să şi-l păstreze şi echipa să reacţioneze aşa cum a făcut-o şi în meciurile de debut.

Radu este Radu, un jucător cu o perspectivă incredibilă, jucător care joacă titular într-unul dintre cele mai puternice campionate din Europa şi, atunci când vine la naţionala de tineret o face la fel de bine. Eu sunt convins că după acest turneu final va fi unul dintre portarii de la naţionala mare”, a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

Vezi AICI discursul ținut de Ionuț Radu după victoria cu Anglia, 4-2!

Vezi și: Gică Popescu are o singură temere înaintea întâlnirii cu francezii

VIDEO Gică Hagi, mesaj mobilizator pentru naționala U21: „Băieți, scoateți românii în stradă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
2326157920938405
Florin Oprea  •  25 Iunie 2019, 11:36

Da,vorbeai tu cum se ajunge la puscarie ...

stelist1986
stelist1986  •  25 Iunie 2019, 08:53

N-avea loc de Popescu, care e un mare orator, un mare motivator. Cand era fotbalist tacea mai mult, era modest. Nacazul cu el e ca se crede o eminenta cenusie, se forteaza sa aiba pareri, iar asta il consuma

140976883668367
Cristi Cristian  •  25 Iunie 2019, 05:53

Aici nu mai e vb de generatia voastra, astfel de comparatii sunt inutile.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează