FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Moussa Dembele, starul francezilor, are șanse mici să joace diseară!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 09:04

România U21 și Franța U21 se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00. Moussa Dembele (22 de ani), starul lui Lyon, poate rata partida cu „tricolorii” din cauza unei accidentări la gleznă.

  • România U21 - Franța U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

Dembele, autorul golului cu care Franța U21 a trecut de Croația U21 în meciul secund al grupei, scor 1-0, nu a participat la antrenamentul oficial al naționalei Cocoșului Galic de duminică seară și are șanse mici să joace diseară.

Selecționerul Sylvain Ripoll are însă soluții. Philippe Mateta, atacantul de 21 de ani de la Mainz, cotat la 22 de milioane de euro, ar fi înlocuitorul firesc pentru Dembele.

27.000.000 €este cota lui Dembele conform transfermarkt.de

A doua pierdere pentru francezi

Francezii au mai pierdut un titular la acest European. Jonathan Bamba, mijlocașul lui Lille, a fost victima unui atac de o agresivitate extremă în meciul de debut, câștigat 2-1 cu Anglia U21.

Calcule de calificare EURO 2019 » Cu cine joacă România U21 în semifinale: toate scenariile posibile

ECHIPELE PROBABILE

Franța U21: Bernardoni - Amian, Upamecano, Niakhate, M. Sarr - Reine-Adelaide, Tousart, Aouar - Ikone, Philippe Mateta, M. Thuram
Rezerve: Larsonneur, Prevot, Ballo-Toure, Konate, Del Castillo, Guendouzzi, Mateta, Dagba, I. Sissoko, Caci, Nitcham
Selecționer: Sylvain Ripoll

România U21: Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Pușcaș
Rezerve: Căbuz, A. Vlad, Boboc, Ad. Petre, R. Grigore, Vl. Dragomir, V. Ghiță, Nedelcu, Ad. Rus, A. Ivan, A. Ciobanu, Olaru
Selecționer: Mirel Rădoi

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi l-a contrat pe Gigi Becali: „Aici nu suni să faci schimbare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
10214197277828244
Gabriel Stoica  •  24 Iunie 2019, 18:01

Eu zic ca in sport NU poti fi sigur de absolut nimic, chiar si cea mai mica greseala de strategie poate sa coste, tot ce conteaza decat de prezenta ta in joc, AICI si ACUM. Sper sa continue norocul nostru, sa fie si publicul, caci el poate sa trezeasca, sa sustina spiritul de lupta chiar si cand sunt depasiti. Sunt nenumarate exemplele de la case mari, care au ratat obiective uriase, cand s-au vazut cu sacii in caruta, doar amintiti-va: Barcelona cu Liverpool, Ajax cu Tottenham. In fotbal in prezent poti lua 3 goluri in 4 minute, si pierde meciuri in ultimele secunde. Iar noi romanii, cu Olanda in 2008, aveam toate conditiile sa-i batem pe olandezi, care ne invitau sa jucam, dar parca am fost paralizati in acel meci. Tinerii astia au surprins enorm, par desprinsi din alt film, neromanesc, sa dea Domnul sa isi croiasca drumul lor spre succes! Si zic ca temerile sunt cat se poate de reale, si doar ei si prezenta lor, sprijiniti de public sa obtina rezultatul dorit. Hai Romania!

bazinga
bazinga  •  24 Iunie 2019, 15:21

Cat bulan sa mai aiba flacaii nostri?

1504004369616500
Florea Virgil  •  24 Iunie 2019, 13:46

Atâta timp cât meciurile încep de la scorul 0-0 totul este posibil la acest nivel. Nimic nu e tranșat de la început. Pe parcurs tendințele pot arăta cine va fi în stare să câștige. Din ce s-a văzut până acum această echipă a Franței nu va putea să pună mari probleme băieților, chiar așa epuizați, cum se pare că sunt după cele două încleștări totale. Poate în ultima jumătate de oră Rădoi, dacă rezultatul va permite va schimba în vederea odihnei pe unii care resimt mai mult efortul. Două zile „bine chibzuite” vor avea la dispoziție pentru meciul cu nemții. Acela va fi unul adevărat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează