FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

FRF a anunţat locul de desfăşurarea a meciului România-Suedia » E primul meci al naţionalei disputat aici

Foto: Facebook/@CSUCOfficial
Foto: Facebook/@CSUCOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 16:47

FRF a anunţat astăzi că partida amicală dintre România şi Suedia se va disputa pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Primul amical al din 2018 al "tricolorilor" are loc pe 27 martie, contra Suediei, iar oficialii FRF au anunţat că stadionul "Ion Oblemenco" va fi gazdă. Primăria municipiului Craiova şi-a dat acceptul.

"Susţinem ca acesată sărbătoare sportivă să se desfăşoare în Municipiul Craiova, unde publicul craiovean este cunoscut a fi mare iubitor de fotbal şi evenimente sportive", au scris oficialii olteni în scrisoarea de acceptare.

Primul meci oficial al anului se va desfăşura în luna septembrie, în cadrul Ligii Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi pentru această competiţie are loc pe 24 ianuarie 2018 şi va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Stadionul Ion Oblemenco a fost inaugurat pe 10 noiembrie 2017, într-un amical pierdut în faţa celor de la Slavia Praga, 0-4.

30.000 de fani
au fost prezenţi la inaugurarea arenei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
lionforever
lionforever  •  19 Ianuarie 2018, 21:11

E primul meci al naționalei pe noul stadion ca aici a mai jucat bai invelitorule de pește .

raj.kapoor
raj.kapoor  •  19 Ianuarie 2018, 19:55
Postat de mosvasile pe 19 Ianuarie 2018, 19:18

Pai, ar trebui sa se joace in Pipera,in curtea lui Becali!

Şi să apere Prunea ...

mosvasile
mosvasile  •  19 Ianuarie 2018, 19:18

Pai, ar trebui sa se joace in Pipera,in curtea lui Becali!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează