FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Armenia » Cum pot fanii să ia parte la meciul de pe Ghencea

Stadion Steaua
Stadion Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 16:31 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 17:20

Federația Română de Fotbal a pus vineri, 1 octombrie, biletele în vânzare pentru meciul cu Armenia din preliminariile Campionatului Mondial, partidă ce se va disputa pe Stadionul Steaua.

  • Luni, 11 septembrie, în Ghencea, de la 21:45, naționala primește vizita Armeniei. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

La partidă vor putea asista doar persoanele care prezintă certificatul de vaccinare sau cele care au trecut prin boală, iar stadionul va putea găzdui doar 50% din capacitatea maximă, conform ultimei decizii a CNSU.

„Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa, până la 50% din capacitatea stadionului, doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19. 

În incinta stadionului purtarea măștii de protecție și distanțarea socială vor fi obligatorii”, precizează FRF.

Prețul biletelor este de 30 de lei la peluze și 70 de lei la tribune, iar fanii pot intra în stadion astfel:

Adulți:

Cu prezentarea documentelor: 
-Actul de identitate
-Biletul la meci valabil
-Certificat digital COVID, emis în baza următoarelor documente:

  •  Certificat de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • Dovada vindecării și a faptului că persoana se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

Copii:

Până la vârsta de 12 ani, copiii sunt scutiți de vaccinare și pot accesa stadionul având un bilet valabil de meci, însoțiți de un adult. 

Peste vârsta de 12 ani, accesul va fi permis doar cu prezentarea documentelor:

-Actul de identitate (în cazul celor peste 14 ani)
-Biletul la meci valabil (însă doar însoțit de un adult)
-Certificat digital COVID, emis în baza următoarelor documente:

  •  Certificat de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  •  Dovada vindecării și a faptului că persoana se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

Lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia

Spre deosebire de precedenta acțiune a naționalei, Mirel Rădoi apelează la numeroși jucători noi. Surprizele încep între buturi selecționerul apelând inclusiv la Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid. 

Alți trei portari mai sunt în lot: titularul Niță, dar și Andrei Vlad și Marian Aioani. În ofensivă apar cele mai multe noutăți: Andrei Ivan, Claudiu Keșeru și George Pușcaș sunt noii atacanți ai lui Rădoi. Niciunul nu fusese prezent la meciurile din septembrie. 

În plus, revine la lot și Olimpiu Moruțan, cel care în week-end a înscris primul gol la Galatasaray. Dispare din lot Deian Sorescu. 

Dinamovistul nu a dezamăgit în precedentele apariții sub tricolor, dar se pare că ultimele prestații de la club nu l-au mai mulțumit pe selecționer.

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0); 

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1); 

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11); 

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Citește alte știri despre echipa națională:

Lotul Germaniei pentru meciul cu România » Hansi Flick a chemat vedetele pentru confruntarea cu naționala lui Rădoi

„Calculele” lui Dan Petrescu: „Sigur terminăm pe doi, fără să batem Germania!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
c23665
c23665  •  01 Octombrie 2021, 20:05

Uite ca pot si jucatorii de la FC FKSB sa mearga pe stadionul Stelei! 30 de lei biletul nu e mult pentru ei.

853246084756615
Marcel Popa  •  01 Octombrie 2021, 19:19

Nu te mai uiți la TV ,când joaca nationala asta de carton ,de ce sa te mai chinui sa mergi pe stadion?Timp pierdut degeaba.Oricum nu au ce cauta la mondiale.

duster4
duster4  •  01 Octombrie 2021, 18:09

Doar vaccinatii sper. Nu infectam Steaua cu sosocisti conspirationisti de balta:)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează