FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Nemții ne-au luat frica! Ce scrie presa: „Trebuie să trecem de fiul legendei Hagi și de sursa permanentă de probleme de pe flancul stâng”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2019 10:03

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi, Ionuț Radu și fanii români prezenți în număr mare pe stadioanele CE U21 sunt considerați de Bild și de Kicker atuurile unor tricolori ”cu forță, pasiune și determinare”

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

Nemții nu-și freacă mâinile de bucurie că au de-a face în semifinale „cu adversarul considerat pe hârtie cel mai la îndemână”.

Atât tabloidul Bild, cât și Kicker sportmagazin scriu în termeni laudativi despre „tricolorii” mici, „patrimoniul lui Gică Hagi”, și-i avertizează pe campionii en titre ai Europei asupra atuurilor adversarului: Ianis Hagi, Ionuț Radu și suporterii aflați în număr foarte mare în Italia.

„Ca să ne apărăm titlul în finală trebuie să trecem mai întâi de fiul unei legende”, punctează Bild, cu trimitere la Ianis, considerat marea vedetă a „surprizei turneului, o echipă ce evoluează cu determinare, pasiune și forță” - cum o descrie Kicker.

„Viitor de aur”

Același Kicker a ales faza din minutul 68 a meciului nostru cu Franța (0-0), când Hagi jr, „deloc afectat de-o mare ocazie irosită de Mateta și de haosul instalat pe teren”, l-a lansat în adâncime pe Pușcaș:

”El a demonstrat astfel, încă o dată, de ce numele său se află în carnețele cu notițe ale multor scouteri din Europa. Sunt foarte numeroși aceia care-i prevăd un viitor de aur”.

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

„Favoritul publicului”

Alături de Ianis, considerat „imaginea României”, Kicker și Bild îl remarcă pe Ionuț Radu: „Portarul lui Genoa dă siguranță echipei și este favoritul suporterilor, care i-au compus cântece și scandări”. Iar Florinel Coman e văzut drept „o permanentă sursă de probleme pe flancul stâng”.

„Asul din mânecă”

Nemților le-a atras atenția și numărul mare de fani români ce încurajează naționala pregătită de Mirel Rădoi pe arenele din Italia: „E asul din mâneca românilor. Susținerea necondiționată a celor veniți de acasă și a celor care trăiesc în Italia a fost și unul dintre motivele pentru care așteptatul blat cu Fanța n-a fost posibil.

Într-adevăr, s-a terminat 0-0, rezultat ce a calificat ambele combatante, dar meciul a fost unul extrem de disputat, în niciun caz plictisitor. Susținerea tribunelor a transformat România într-o echipă cu multă forță, care vrea să-i creeze probleme și Germaniei, joi, la Bologna”.

„Puștii români nu trebuiesc subestimați. Fie și măcar pentru că ei i-au scos din competiție pe mult mai bine cotații croați și englezi”
Bild Zeitung, cotidian german

CLASAMENT FINAL GRUPA C

romania u21 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
robby73
robby73  •  25 Iunie 2019, 21:44
Postat de Eugen Qy pe 25 Iunie 2019, 19:17

Eu am schimbat zicala " ...UNTER alles !" le zic eu ca sa-i oftic si le-am zis-o chiar la Berlin cand le spuneam :"izbit de zid" "frinchinsprint" si alte asemenea pe care nemtii desi dadeau aprobator din capete nu le intelegeau neam !

Bravo! Ești mare! Ai făcut mișto de oameni care nu te înțeleg. Ești cel mai tare. Dar prost rău.

105662257060988
Eugen Qy  •  25 Iunie 2019, 19:17
Postat de bazinga pe 25 Iunie 2019, 14:51

Ce comentariu aberant....Nemtilor nu le este frica de nimic,din pacate!De aia sunt unde sunt....uber alles!

Eu am schimbat zicala " ...UNTER alles !" le zic eu ca sa-i oftic si le-am zis-o chiar la Berlin cand le spuneam :"izbit de zid" "frinchinsprint" si alte asemenea pe care nemtii desi dadeau aprobator din capete nu le intelegeau neam !

j0k3r
j0k3r  •  25 Iunie 2019, 14:58
Postat de kaloogarele pe 25 Iunie 2019, 13:35

ivan NU e virf. e un mijlocas de banda (de ce e el trecut ca virf, e un mister pentru mine) . de aia el are alte intrebuintari fata de coman. ieri era o idee buna ivan pentru ca stinga apararii a fost varza, iar noua NU ne trebuia victorie. asta e ce zic eu. si poate sa te supere sau nu, da' ramin oltean desi plecat de 20 de ani. nu ma iau de coman pentru ca e de la becali, pur si simplu asta vad pe teren

eu nu il vad pe ivan jucator bun. el e extrema, nu mijlocas. aia e, sper sa faca ceva.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează