FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Gică Hagi a analizat grupa din preliminariile pentru EURO 2020: "Luați istoria și vedeți!"

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 15:11

Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi, crede că naționala României are șanse de calificare la turneul final al Euro 2020, dar nu trebuie să se gândească din start doar la locul al doilea din grupă, chiar dacă printre adversari se numără Spania.

"Am văzut comentariile, dacă ăla este puternic, dacă celălalt este mai mic. Este vorba despre un singur lucru: obiectivul, care este calificarea. Trebuie să faci totul ca să te califici, să iei fiecare meci în parte și să mergi să-l câștigi.

Să scoți cât mai mult și să-ți îndeplinești obiectivul. Mi-a plăcut ce a scris Lobonț: «Nu ne luptăm pentru locul 2!». Nu este o mentalitate sănătoasă să pleci din start cu gândul la al doilea loc. Trebuie să-ți fixezi un obiectiv și să muncești, doar așa poți să ajungi la el.

Nu înseamnă că excluzi valoare unei echipe cum este Spania. Sunt adversari buni, periculoși, dar totul în viață depinde de tine. Tu faci rezultatul, valoarea și puterea ta. Vom vedea pe parcurs cât de buni suntem! Doar cu o mentalitate de învingător putem să fim puternici. Orice este posibil la loturile naționale.

Chiar dacă valoric avem de construit o echipă, România trebuie mereu să aspire să fie cea mai bună. Suntem o țară cu potențial enorm, iar aici nu mai contează banii, ca la echipele de club. Când s-au făcut lucrurile foarte bine, am ajuns la cel mai înalt nivel, ne-am luptat pe marile scene.

Luați istoria și vedeți! Cu Argentina, Italia, Anglia! Avem nenumărate exemple de performanță și trebuie folosite pentru a ne crea viitorul. Sperăm să ne unim și construim jucători și echipă cu o mentalitate de învingători!”, a explicat Hagi.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

CITEȘTE ȘI

Concluziile jurnaliștilor As: "Românii sunt rivalii noștri" » 5 jucători remarcați de spanioli

Avem programul României din preliminariile EURO 2020: cu cine debutăm + final infernal de campanie

Spaniolii se tem de un jucător al României: "El face diferența! Iar din urmă vine și fiul lui Hagi"

Gică Hagi, încă o conferință de presă furtunoasă! Marea nemulțumire după ce a făcut instrucție cu Dinamo: "E interzis la televizor?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
vicol_vali
vicol_vali  •  04 Decembrie 2018, 04:26

0-0 cu Racing.

spinoza
spinoza  •  03 Decembrie 2018, 22:53

Bravo Gica! Asta trebuie sa facem,sa jucam fiecare meci ca si cum ar fi o finala! Ce se poate intampla? Sa nu ne calificam...dar n-ar fi prima data!

blocatu
blocatu  •  03 Decembrie 2018, 22:06

e amuzanta statistica aia cu cei care voteaza pe ce loc terminam! adica gsp vrea sa ne faca sa credem ca la ei pe site au votat 47 de mii 400 si ceva de cititori? mai fituica de impachetat caia si strunghel (guvizi, pentru cine nu stie!) pai nu numai ca nu va citesc atati oameni, dar e probabil ca in Romania nici nu sunt ramasi atati care stiu sa citeasca! auzi 1 10% 4616, 2 31% 14640 ...etc etc! astia au luat boala de la jiji cu aberatul! :D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează