FOTBAL  »  NATIONALA  »  GALA "UNIȚI PENTRU MIHAI"

Gică Hagi și Cosmin Contra, întâlnire în premieră după scandalul convocărilor la națională » Declarații distante

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 20:59

Gică Hagi (53 de ani) și Cosmin Contra (42 de ani) s-au numărat printre invitații la gala "Uniți pentru Mihai", de la Oradea. 

Gică Hagi a cerut explicații din partea selecționerului Cosmin Contra pentru neconvocarea lui Ianis la naționala mare a României. Schimbul de replici a deraiat, împărțind lumea fotbalului în două tabere. Vezi aici conferința de la care a pornit totul!

Cei doi au fost astăzi prezenți la evenimentul caritabil desfășurat la Oradea, unde fotbaliști din Generația de Aur a României, UEFAntasticii Stelei și prieteni ai lui Mihaiță Neșu au încântat miile de fani din tribunele arenei "Iuliu Bodola".

Întrebat despre relația actuală dintre el și Hagi, Cosmin Contra a oferit un răspuns evaziv: "M-am revăzut cu el pentru că astăzi a contat Mihăiţă. Şi Mihăiţă e cel mai important în continuare. Din punctul meu de vedere, altceva nu mai contează".

Gică Hagi a fost mai împăciuitor: "El le are ale pe ale lui, eu cu ale mele. Fotbalul, încă o dată, uneşte, te face să uiţi de toate şi e bine".

CITEȘTE ȘI: 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1153020558075703
Fettik Oscar  •  27 Mai 2018, 12:46

***. 0 rezultate ca antrenor,***. la națională, aduci amatori la o echpa nationala oricum slabutza rau de obicei de la echipe care lupta pt evitarea retrogradarii înseamnă sa fii...contra varza definitiv,hai sa văd. ..persiflez

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

306640699727631
Nae Ionescu  •  27 Mai 2018, 11:04

DRAGI ROMANI INVATATI SA NU PIERDETI PUNCTUL PRINCIPAL AL UNEI ACTIUNI. EXISTA TALENTUL DE DERAIERE DE LA SUBIECT SI ASTA ESTE FACUTA CU TACT DE UNII CARE VOR SA PAPUSEASCA AUDIENTA. ALTII DAU SENZATIA TRECIND LA ALT SUBIECT ADUCIND IN FATA SUBIECTE SENSIBILE CU UN GRAD MARE EMOTIONAL SA SE UITE DE PROBLEMA DE BAZA. CAM ASA A PROCEDAT HAGI. A ACUZA PE CINEVA CA ADUCE JUCATORI PRIN SPATE SAU CU TELEFOANE ORIUNDE IN LUMEA ASTA AR FI CREAT O PROBLEMA URIASA. SE STIE CA DAUN A SPUS CA S-AU FACUT PRESIUNI SA ADUCA JUCATORI LA NATIONALA PENTRU A LE RIDICA COTA. ACUM SE TACE. SAU SE UITA PROBLAMA. UNU. HAGI TREBUIE SA ADUCA DOVEZI. DACA NU ATUNCI SA ISI CEARA SCUZE PUBLIC PENTRU CA A JIGNIT SI A FACUT PROCES DE INTENTIE VIS A VIS DE CONTRA. DACA NU FACE NICI UN NICI ALTA ATUNCI CONTA TREBUIE SA II CEARA SOCOTEALA. DOVEZI SI ALTELE. NU O FACE INSEAMNA CA HAGI A AVUT DREPTATE. EXISTA SI FAPTUL CA BURLEANU NU SE BAGA SI AR TREBUI PENTRU CA IMPLICIT SI EL ESTE ACUZA FIIND SEFUL FRF. AR DORI O PACE CU GENERATIA AIA CARE SE TOT VREA DE AUR. SI IL INTELEG DAR NU SINT DE ACORD. CU FRICA NU FACI NIMIC. DACA DORIM SA FIE DREPTATE SA FIE UN FOTBAL CURAT ATUNCI ORI CONTRA TREBUIE SA CEARA DOVEZI IAR HAGI TREBUIE SA LE ARATE ORI HAGI SA ISI CEARA SCUZE. M-A SURPRINS PRESA CARE L-A LASAT PE MACHIDON SA DIVAGHEZE DISCUTIA SI SA O ADUCA LA DERIZORIU DAR IN BENEFICIUL LUI FARA SA ADUCA DOVEZILE CE TREBUIAU PREZENTATE PE CIND A ACUZAT. A REFUZAT SA ISI CEARA SCUZE FIIND OFENSAT. ASA CA

ray51
ray51  •  27 Mai 2018, 10:18

2 maturi ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează