FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Unde crede Gică Popescu că se va decide calificarea naționalei României la EURO 2024

Fostul mare fundaș al echipei naționale a României, Gică Popescu (55 de ani), este de părere că prima reprezentativă trebuie să obțină toate cele 6 puncte din „dubla” cu Belarus și Andorra
Fostul mare fundaș al echipei naționale a României, Gică Popescu (55 de ani), este de părere că prima reprezentativă trebuie să obțină toate cele 6 puncte din „dubla” cu Belarus și Andorra

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 08:04 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 13:21

Fostul mare fundaș al echipei naționale a României, Gică Popescu (55 de ani), spune că prima reprezentativă trebuie să obțină toate cele 6 puncte din „dubla” cu Belarus și Andorra, din luna octombrie, pentru a avea șanse reale la calificarea la Campionatul European din 2024, din Germania.

  • România e pe loc calificabil în grupa I, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare)

Naționala pregătită de Edi Iordănescu (45 de ani) a câștigat 4 din cele 6 puncte puse în joc în meciurile cu Israel și Kosovo. „Tricolorii” au remizat cu Israel, 1-1, și au învins-o pe Kosovo, scor 2-0. 

Atac dezlănțuit din studio: „Gogoașă e un tatuat cu sâni, un neica nimeni!”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Atac dezlănțuit din studio: „Gogoașă e un tatuat cu sâni, un neica nimeni!”

Gică Popescu opinează că prima reprezentativă trebuie să scoată maximum din partidele cu Belarus și Andorra, întrucât ultimele două meciuri din această campanie de calificare, în deplasare cu Israel și acasă cu Elveția, sunt unele foarte complicate. 

Gică Popescu crede că România trebuie să ia 6 puncte din meciurile cu Belarus și Andorra: „Ar trebui să nu ne împotmolim”

„Ultimele două meciuri sunt două meciuri foarte complicate. Ar trebui să nu ne împotmolim în cele două meciuri din octombrie, cu Andorra acasă şi cu Belarus la Budapesta. 

Trebuie să obţinem maximum de puncte pentru că ne aşteaptă două meciuri în final extrem de dificile, cu Israel în deplasare şi cu Elveţia acasă. 

Trebuie să avem picioarele pe pământ cu toţii şi să fim foarte precauţi, pentru că încă se joacă calificarea. Cel mai periculos meci mi se pare cel din Israel

Până la acel meci, sper ca distanţa dintre noi şi Israel să fie de cel puţin 3 puncte”, a afirmat „Baciul”, conform Antena Sport. 

Clasamentul la zi din grupa României

VIDEO. Conferința de presă susținută de Edi Iordănescu după România - Kosovo

Citește și: 

Mihai Stoichiță, răspuns pentru Ianis Hagi: „E ceva care trebuie rezolvat între noi. Nu e vorba de respect...”

Florinel Coman și alți 3 fotbaliști, criticați de „tricolorul” cu 113 meciuri la națională: „N-au fost conectați la miza meciului!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  14 Septembrie 2023, 20:25

Cu putina sansa meciurile cu Israel si Elvetia pot fi chiar amicale daca Israel ia nu mai mult de un punct cu Elvetia si Kosovo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close