FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Gică Popescu trage un semnal de alarmă după calificarea naționalei U21: "Nu cred că e normal să facem asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 17:46

Fostul internațional Gică Popescu laudă naționala U21, care a obținut calificarea la EURO 2019. Trage însă un semnal de alarmă cu privire la comparațiile care se fac cu Generația de Aur. 

"Demult echipa națională de tineret nu a mai avut atâția jucători de perspectivă. Lui Mirel îi e foarte greu să aleagă echipa. Calificarea obținută a fost fără înfrângere, deși adversarii au fost dificili.

N-aș pune așa mare presiune pe acești băieți care au obținut o calificare. Dar atât! Ok, au perspectivă, dar nu cred că e normal să punem această presiune pe ei. Să o luăm pas cu pas.

Au capacitatea să facă mai mult decât o singură participare. Balauri putem deveni și noi, așa cum sunt celelalte echipe mari. Cred că putem avea o echipă care să meargă spre primele 4", a zis Gică Popescu la TV Digi Sport.

...cum ar trebui să se facă selecția: "E important ca un număr cât mai mare să intre în programul echipei mari. Adversarii sunt mult mai grei decât cei de la tineret. Jucătorii ar căpăta experiență, iar atunci când se apropie turneul final de la vară trebuie lăsați la tineret, să se mai antreneze împreună. Dar până în apropierea turneului final ar trebui luați la echipa mare, să crească mai repede".

...ce jucători ar trebui să meargă la naționala mare: "Mulți dintre ei pot face pasul. Ianis e unul dintre ei. Păi uitați-vă la Băluță, cine credea că va face un asemenea meci contra Serbiei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pake_spp
pake_spp  •  18 Octombrie 2018, 00:44

N-am nimic cu Ianis, dar oare doar el a iesit in evidenta? De zici ca a castigat Romania din golurile lui din lovituri libere, fara ajutorul colegilor...Asa ne dam seama, a plecat mafia Sandu, vine mafie Hagi...etc

160446664764750
Cristiano Fulgerila  •  17 Octombrie 2018, 21:24

Sincer in meciurile de la C.M eu nu i-as baga pe Man,Coman,A.Ivan etc dece?poi te uiti la Man joaca numai daca mingea ii vine la picior da are tehnica dar si el si Coman joaca daca le dai mingea atat Ivan este slabut...mai bine joci cu cei care alearga chiar si cand mingea este greu de ajuns decat sa joci cu cei care se automultumesc ar fi valabil si pentru seniori adica mai bine chemi un I.Vana si il lasi sa joace decat sa chemi babalaci precum Tamas etc...(Op.Pers)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Octombrie 2018, 20:29

Normal, cum putea să nu zică...Ianis ! Mâine poimâine îl vrea și pe-al lui la națională că deh doar e fiul lu ta-su ! Specialistul - consilier guvernamental pe probleme de fotbal, responsabil cu construirea infrastructurii pentru CE din 2020, cu dosar penal și închisoare pentru înfracțiuni ...în fotbal !!!!!???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează