FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 14:31 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 14:45

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a împăcat cu Edi Iordănescu (45 de ani), după ce finanțatorul vicecampioanei l-a atacat dur, luni dimineață.

A doua zi după victoria naționalei cu Andorra, scor 4-0, Gigi Becali a fost deranjat de faptul că Edi Iordănescu a declarat, la finalul partidei, că Darius Olaru (25 de ani) nu a fost inclus în lot din cauza unei accidentări. Mai mult, Becali l-a sfătuit pe Olaru să-și încheie cariera la echipa națională.

Basarab Panduru a avut o dilemă după România - Andorra. Ianis Hagi a venit cu explicațiile: „Am decis pe teren”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Basarab Panduru a avut o dilemă după România - Andorra. Ianis Hagi a venit cu explicațiile: „Am decis pe teren”

La numai câteva ore distanță, latifundiarul din Pipera a anunțat că selecționerul l-a sunat și i-a explicat exact situația. Patronul FCSB a spus că a îngropat securea războiului dintre el și Iordănescu și chiar îl sfătuiește pe Olaru să continue să îmbrace tricoul primei reprezentative. 

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a împăcat cu selecționerul Edi Iordănescu: „Nu mai are rost să dezgropăm morții”

„Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții. 

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare. 

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman. 

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB

Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred că a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport. 

Ulterior, Gigi Becali a precizat că Edi Iordănescu a fost foarte clar în discuția avută telefonic cu acesta. 

„Nu l-am lăsat prea mult să îmi explice, pentru că cele spuse de el erau clare încă de la început. L-am întrerupt și i-am zis că îmi sunt clare cele spuse de el și nu mai are rost să imi tot explice. Omul a avut argumente să ia decizia respectivă”, a mai punctat Gigi Becali.

VIDEO. Gigi Becali, declarații date luni dimineața: „Iordănescu a vrut să se răzbune, să arate cât de important este”

Citește și: 

Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

FRF, răspuns ironic pentru Gigi Becali: „O să își dea seama că specialiștii în domeniul economic nu i-au spus”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
Nini
Nini  •  16 Octombrie 2023, 19:35

Suntem de râs. Arbitrii sunt terfeliti în funcție de cum fluieră pentru fcsb. Acum presiunea pe selecționer a avut succes. Edi tremură de frică și îl sună pe Gigi să se scuze. Cât de rău am ajuns. Unde e onoarea lui Edi?

bridges
bridges  •  16 Octombrie 2023, 17:00

Da, da... Vezi sa nu. Vrea sa arate ca Edi a cedat si i-a dat lui dreptate, nu reiesea deloc asta din disputa lor, sa nu creada lumea ca a picat de papagal. Nu te-a sunat nimeni bai minciuna intruchipata ce esti.

hopsiasa
hopsiasa  •  16 Octombrie 2023, 15:34

Hahaha ce tocmeala la echipa nationala. Mai nou aia de la nationala trebuie sa ia acceptul lui jiji si MiMi pt ce fac(fie vb intre noi nu ca ar face vreo "brinza"). Nici la judeteana nu vezi asa ceva in tari civilizate dar aminte la nationala, ras si bataie de joc....jiji asta e ca si Ceausescu toata tara trebuie sa ii dea lui explicatii daca nu se face cum vrea el .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează