FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

GSP LIVE / VIDEO Aliuță, victimă colaterală în războiul dintre Becali și Iordănescu: „Nu mi-a picat deloc bine”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 17:35

Marian Aliuță (40 de ani) a povestit în emisiunea GSP LIVE cum a picat la mijloc în scandalul dintre Gigi Becali și Anghel Iordănescu pe vremea în care juca fotbal, iar „Generalul” era selecționerul României.

„Am avut și eu niște probleme la națională când era nea Puiu selecționer. Eu am avut o relație bună cu el. Meritam mai mult atunci. Veneam de la Șahtior, jucam în Champions League, ieșisem cel mai bun jucător din România în 2002. Am avut o întâlnire cu Edi Iordănescu și mi-a spus că «tata nu te poate băga pentru că a vorbit prea mult patronul despre tine». Am fost puțin afectat.

Mi-a zis Edi să-i spun patronului să nu mă mai impună la națională, pentru că nu mă va chema. Mirel Rădoi era constant atunci la națională, mai era și Florentin Dumitru. Atât timp cât Gigi impunea să joace cu un anumit jucător, nea Puiu făcea contra. Mie nu mi-a picat bine”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

GSP LIVE // Marian Aliuță a dezvăluit momente incredibile de la Steaua: „L-am înfruntat pe Gigi Becali din cauza unui SMS pe care l-am trimis aiurea”

GSP LIVE / VIDEO 3 întâmplări incredibile cu Aliuță » De ce l-a bătut pe Claudiu Răducanu, ce a făcut cu câinele lui Falemi, cum l-a fentat pe Pițurcă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează