FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

GSP LIVE / VIDEO Ionuț Badea nu e de acord cu Torje, care îl criticase pe Daum: „A spus acele lucruri din frustrare”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 12:32

Ionuț Badea (43 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre momentul în care Gabi Torje a declarat că fostul selecționer Christoph Daum îi tratează pe jucători ca pe niște copii.


Gabi Torje a fost un tip vocal tot timpul. În momentul în care n-a mai ajuns la echipa națională a avut acea reacție din frustrare. Ulterior, ne-am întâlnit la Groznîi cu el. Am vorbit cu el acolo și apoi a ieșit în presă și a spus toate aceste vorbe. Orice echipă care se respectă are un mental-coach și anumite acțiuni de team building.

Aceste acțiuni aveau darul de a-i face pe jucători să se simtă bine împreună, să se creeze o chimie, că sunt jucători introvertiți. Au fost anumite exerciții în care jucătorii râdeau de erau pe jos. Eu îi mai spuneam când nu e bine să facă anumite exerciții, că riscam să fim luați în derâdere”, a declarat Ionuț Badea la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Ionuț Badea nu se ferește: „Am jucat la pariuri când eram la Dinamo. Puteam câștiga 5 miliarde”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kordell
kordell  •  20 Martie 2019, 20:22

A dat un interviu marele Badea si fish packers fac 15 articole din el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează