FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Răzvan Burleanu, Gheata de Aur de la FRF » Cum îl ajută angajații Federației în meciuri: "Mă așteptam să nu aibă nicio treabă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 16:21

Jean Vlădoiu, responsabil în FRF de relația cu fanii, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre Răzvan Burleanu, președintele FRF, și a dezvăluit că acesta este foarte bun când vine vorba de jucat fotbal.

"Știe Burleanu fotbal. E incredibil. Mă așteptam să nu aibă nicio treabă. Joacă atacant și dă multe goluri. Bine, toți încercăm să-i dăm pase. Dă goluri, se simte bine", a declarat Jean Vlădoiu la GSP LIVE.

Vezi mai jos declarația lui Vlădoiu despre modul în care Burleanu joacă fotbal

Jean Vladoiu despre fotbalistul Razvan Burleanu from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

 

CA PRIMARUL NICOLAE ROBU

În iulie, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, se lăuda că a marcat 12 goluri într-un meci jucat cu prietenii. Ulterior, cârcotașii l-au acuzat în comentarii că a participat la un mic aranjament, fundașii adverși nefiind foarte activi în duelurile unu la unu

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Fost campion cu Steaua, dezvăluire incredibilă! A jucat într-un meci trucat în prima ligă, iar Pițurcă era antrenor: "Ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm"

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Două momente ȘOCANTE de la echipa națională: "Gică Popescu a cerut să fiu trimis acasă! FRF mi-a luat 35.000 de dolari din cont!"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
st.il.
st.il.  •  24 Octombrie 2018, 22:12

Aha , m-am lămurit acum !. Deci plângăciosul ăsta mic este "șef" la FRF , secția " relații cu publicul ". Lucrează cu carte de muncă ?. Și dacă "da", ce scrie la ...meserie ?. Timpul ăsta pierdut ptr. care este plătit , i se socotește vechime "în muncă" ?. Aveți grijă , chef Burleanu , că mâine-poimâine vă reclamă și pe voi pârâciosul ăsta mic că l-ați jupuit de bani !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează