FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

Verdictul jurnaliștilor columbieni: „România a crescut odată cu intrarea lui Ianis Hagi”

Ianis Hagi/ foto Imago Images
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 00:01 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 00:49

Diario As Colombia i-a remarcat de la tricolori pe Ianis Hagi, autorul unui gol, și pe fundașul Andrei Rațiu, pentru evoluția din prima repriză.

Reprezentiva României a pierdut amicalul cu Columbia, de la Madrid, 2-3, după ce a fost condusă la un moment dat cu 3-0! Diario As Colombia susține că revenirea din final a tricolorilor s-a datorat în mare parte lui Ianis Hagi, introdus de selecționerul Iordănescu în minutul 56.

Note GSP de la 4 la 7 pentru „tricolori” după 2-3 cu Columbia: „Greoi, dezorientat. Pistol cu apă!”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Note GSP de la 4 la 7 pentru „tricolori” după 2-3 cu Columbia: „Greoi, dezorientat. Pistol cu apă!”

Columbienii îl laudă pe Ianis Hagi

„România a crescut în joc după introducerea lui Ianis Hagi”, au notat jurnaliștii columbieni, după golul înscris de fiul legendarului Gică Hagi în minutul 83, pentru 1-3. Reușita sa le-a deschis pofta tricolorilor, care s-au năpustit asupra porții adverse, iar Florin Tănase a punctat și el pe tabelă: 2-3.

Despre prima repriză, concluzia Diario As Colombia a fost clară: „Jucătorii lui Néstor Lorenzo au fost superiori, de la început până la sfârșit”. Reporterii columbieni au avut un singur remarcat de la tricolori, Andrei Rațiu, care a avut sarcina de a-l marca pe Luis Diaz, cel mai important jucător al sud-americanilor, legitimat la Liverpool.

Diario As Colombia: „Andrei Rațiu l-a marcat excelent pe Luis Diaz”

„În ciuda avantajului de pe tabelă, a fost o primă repriză dificilă pentru Luis Diaz, care a fost marcat excelent de Andrei Rațiu. Rațiu a fost cel mai bun jucător al naționalei României", au remarcat jurnaliștii sud-americani.

Rațiu a fost remarcat și de Edi Iordănescu, la finalul partidei. „A dat totul astăzi. Dar trebuie să meargă la club și să facă ceva și acolo”, a spus selecționerul. Iar despre Ianis Hagi, el a spus că „a intrat bine”.

Ce a spus Luis Diaz după fluierul final

Pentru Rațiu a fost meciul cu numărul 15 la naționala României. Fundașul crescut în Spania a debutat sub tricolor în septembrie 2021, când selecționer era Mirel Rădoi.

Ce a spus Luis Diaz? „Scopul nostru este Copa America. Suntem foarte fericiți, entuziasmați. Trebuie să lucrăm în continuare, să rămânem cu picioarele pe pământ, nu am câștigat nimic”, a comentat jucătorul lui FC Liverpool.

VIDEO. AMICAL. România - Columbia 2-3 » Vedeta columbienilor, Luis Diaz bucurându-se alături de fani la finalul meciului de pe Wanda Metropolitano

Mai puteți citi:

Concluziile lui Gică Popescu după România - Columbia » „Tricolorul” despre care spune că și-a câștigat astăzi postul de titular la Euro

Pericol maximchuk! » Cu ce ne amenință Ucraina, cea mai grea națională dintre cele pe care barajul ni le putea scoate în cale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
onievu
onievu  •  27 Martie 2024, 09:25

Da...acuma nu zic că trebuie ridicat în slăvi Ianis,dar totuși n-a jucat rău cât a jucat,a alergat făcând presing,a centrat când a avut mingea,a executat o lovitură liberă,vreo 2 cornere deci ceva normal,dar totuși ce este foarte important...a marcat,a dat gol din propria recuperare și totuși nu văd pe nimeni să zică ceva de bine,macar un : "Bravo Ianis!" Când a fost de rău,o întreagă armată de "specialiști"l-au criticat și înjosit necontenit pe Ianis,de ce nu ziceți și de bine acum,ca să demonstrați totuși că aveți o minimă reacție obiectivă ! ...ați observat reacția de după gol a lui Ianis ?...omul a ținut capul jos,serios,sobru,nici măcar nu s-a mai bucurat ca altă dată,a arătat că-și știe lungul nasului și nu fuge neapărat după faimă ! ...dar știți ce,prieteni ?...pe mine m-a durut asta !...ar trebui să se bucure și să lase euforia momentului să răbufnească,însă el ales să nu se mai exteriorize...și la asta au contribuit și toate părerile negative exprimate care ajuns la el,din partea "suporterilor",pe care el îi iubește enorm !...asta e Ianis,un sufletist,care dă tot ce poate pentru echipa națională !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează