FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Ilie Dumitrescu îi răspunde și el lui Iordănescu! Se încing spiritele în Generația de Aur: "De asta a ieșit cu subiectul ăsta, 100%"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 18:20

După Gică Popescu, și Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Anghel Iordănescu, cel care a acuzat faptul că jucătorii doreau să-l schimbe de pe banca echipei naționale înaintea Mondialului din 1994. Fostul jucător al Stelei și internațional român e de părere că a inventat acest subiect pentru că n-a fost chemat la meciul contra legendelor Barcelonei de la Cluj. 

"Aș fi vrut să fie o cameră aici, în studio, în timp ce era acest material (cu declarațiile lui Iordănescu - n.r.), pentru că pe mine mă amuză copios ipoteza vehiculată de domnul Iordănescu. Nu este conformă cu realitatea. Cel puțin în fața mea nu s-a discutat subiectul acesta. Eu eram un jucător util. Liderii erau Hagi, Popescu, Petrescu, Lupescu, Răducioiu.

Eu cred că am ajuns să facem performanță pentru că eram un grup important de jucători care am jucat la Steaua, iar Iordănescu a fost antrenor la Steaua. Pe lângă grupul acesta important, el a avut experiența să aducă un Răducioiu, un Lupescu. A contat foarte mult numirea selecționerului pe considerentul că a lucrat cu foarte mulți jucători care erau în lot.

Nu știu cum de a ieșit cu acest lucru. Să spună numele, ce și cum. Cred că e pe fondul acesta, că Gică Popescu nu l-a chemat la această acțiune (meciul cu legendele Barcelonei - n.r.) și a ieșit cu chestia asta. Sută la sută nu a existat subiectul acesta, nici nu s-a pus problema. Eu nu cred o secundă în subiectul acesta, dar să intre selecționerul să ne spună. Toată lumea îl iubea, îl respecta și toți abia așteptam să venim la echipa națională. Aș vrea să intre în direct să ne spună. Cine știe ce-a avut? Poate nu și-a băut cafeaua.

Nicio secundă nu s-a discutat și, vă spun, eu aveam o relație specială și cu Iordănescu, și cu Hagi, și cu Popescu, și cu Petrescu. Petrescu și Popescu nu că-l respectau, dar aveau o relație specială cu el. Nu mai spun de Hagi! Dacă nu era relația asta specială, nu te subordonai planului tactic. Trebuie să respecți și să crezi ce spune antrenorul", a explicat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Dezvăluire incredibilă a lui Iordănescu: "Înainte de Mondialul din '94 jucătorii au vrut să mă schimbe" » Atac la Gică Popescu: "Nu are minte și vorbește prostii"

Gică Popescu: "Iordănescu trebuia să fie pe bancă la Cluj. Trebuia să fie lângă noi și la moartea lui Didi Prodan"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  05 Iulie 2018, 09:20

Indirect, I Dumitrescu , recunoaște că jucătorii l-au demis pe C. Dinu. In plus in echipa mai jucau pe lângă Lupescu și Raducioiu: un Selymes,un Munteanu sau un Sabău.... steliști la acea vreme...dar, concluzia tristă e că de atunci Generația de Aur făcea sluj la impresar....

marius.bxl
marius.bxl  •  05 Iulie 2018, 09:02

În curând nea cascheta il va acuza si el pe regizorul ala de filme americane că la agresat

sala_dalles
sala_dalles  •  05 Iulie 2018, 05:55

Fostul ospatar autodecorat cu 4 stele la vedere la tras in masonerie si pe Iordanescu .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează