FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Încă un contestatar pentru Daum: "Fotbalul românesc nu e pregătit pentru un antrenor străin la echipa națională"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 08:22

Aurel Țicleanu, tehnician în prezent liber de contract, a vorbit despre situația echipei naționale a României și e de părere că aducerea unui selecționer străin nu a reprezentat o soluție bună pentru prima reprezentativă. 

"Ar trebui trasă o linie și să avem o discuție cu guvernanții, împreuna cu toate federațiile, pentru că tot sportul a luat-o la vale.

Optsprezece ani și jumătate am fost antrenor în străinătate, nu m-am dus eu de capul meu acolo, așa cum nici Daum nu a venit de capul lui aici. Nu de ieri de azi se practică aducerea unor antrenori străini.

Cred că fotbalul românesc nu e pregătit pentru un antrenor străin la echipa națională. N-am nimic cu Daum, e un profesionist, dar nu cred că suntem la nivelul de a apela la serviciile unui astfel de antrenor", a declarat Aurel Țicleanu, la Radio Sport Total FM. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
mountytoma
mountytoma  •  13 Iunie 2017, 15:54

nu ne deranjeaza atat prezenta unui neamt la nationala, oricum nepotrivita!, cat ne deranjeaza securistul care conduce FRF!

mioriticul
mioriticul  •  13 Iunie 2017, 12:14
Postat de haudinamo pe 13 Iunie 2017, 11:20

Nu e pregatit pentru un antrenor strain prost. Pentru unul BUN ar cam fi pregatit de mult.

Bun ... si preferabil gratis. E plina lumea si toti vor sa vina in tara miticilor

auge
auge  •  13 Iunie 2017, 12:11

Pentru un fotbal muribund, scufundat in noroi, nu ai nevoie de un profesionist de afara. Arunci banii degeaba. Mai bine un antrenor roman, obisnuit cu cumetriile, care sa mimeze ca antreneaza un an-doi. Mediocritatea fotbalului romanesc actual nu poate fi schimbata peste noapte. Asa ceva doar ziaristii pot sustine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează