FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Încă un meci amical înainte de duelul cu Suedia » 6 variante pentru selecționata lui Contra

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 20:17

Pe lângă meciul amical cu Suedia, stabilit deja pentru marți, 27 martie, la Craiova, naționala României urmează să mai dispute un test de verificare în această primăvară.

Conform TV Telekom Sport, selecționerul Cosmin Contra și-ar dori ca "tricolorii" să mai dispute un amical cu câteva zile înaintea duelului cu Suedia, iar federalii caută de zor un adversar pentru prima reprezentativă.

În cazul în care România nu va fi repartizată în grupele Ligii Națiunilor cu Israel, Estonia sau Bulgaria, sunt șanse mari ca naționala să dispute un meci în deplasare cu una dintre cele trei, mai anunță sursa citată.

Totuși, FRF ar putea avea și un plan de rezervă în cazul în care nicio variantă dintre cele de mai sus nu se concretizează: un amical pe teren neutru cu Senegal, Iran sau Columbia.

Primul meci oficial al anului se va desfăşura în luna septembrie, în cadrul Ligii Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi pentru această competiţie are loc pe 24 ianuarie 2018 şi va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează