FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE de la ședința secretă a FRF // Episodul 2 » Burleanu: "Ăia care sunt împotrivă le faceți o recomandare prietenească: oricum câștigați, stați acasă!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat luni, 23 aprilie 2018 09:00

Gazeta Sporturilor începe azi publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

Episodul 2: "Ăia care sunt împotrivă le faceți o recomandare prietenească: oricum câștigați, stați acasă!"

Burleanu le propune oamenilor săi de încredere să sune dimineața pentru a afla cu certitudine ce cluburi vin și care nu vin la alegeri, pentru a updata lista de voturi favorabile, pe care stafful le estima la 189. Mai mult, are o replică pentru cei care ar putea fi influențați negativ și le spune interlocutorilor să le sugereze indecișilor să rămână acasă.

BURLEANU: Ce rugăminte mai am la voi mâine dimineață. Să îi sunați înainte de 6, de Comitetul Executiv... Fiți atenți puțin! Mâine dimineață să îi sunați să îi întrebați care vin, la ce oră ajung, ca să ne dăm seama dacă cineva nu vine! Iarăși, oameni care primesc presiuni și dintr-o parte, și din alta, adică și pro, și contra, probabil se vor retrage. Și atunci trebuie să știm cum ne situăm în fiecare moment. 

BRAȘOVEANU: Păi, avem și noi două cluburi la Liga a doua care n-au trimis nici acum, cred că e presiune pe ei. Chindia și Metaloglobus.

FELIX: Metaloglobus a trimis. 
(...)
BURLEANU: Câte voturi avem la Liga 1? 6?

BODESCU: 7.

BURLEANU: Știți câte voturi ne-a dat că o să avem? 

MAI MULTE VOCI: 172. 169. 189. 

BURLEANU: 189. Cu alea de Liga 1. 182 și cu 7, 189. 

(gălăgie)

BURLEANU: De câte avem nevoie dacă vin toți? 128 de voturi. Dar nu vor veni toți. 

(...)

BURCĂ: Cine nu vine și e votant de-al nostru? Că ar trebui să-l aducem!

BURLEANU: Păi, d-asta v-am spus!

DĂSCĂLESCU: Eu m-am ocupat la Alba Iulia! 

BURLEANU: D-asta v-am spus, că mâine dimineață ăsta e obiectivul. Până acum nimeni n-a zis că nu vine. 

BRAȘOVEANU: De exemplu, eu m-aș bucura să nu vină Snagovul.

BURCĂ: Eu spun sigur că nu vreau să vină. Aia e clar.

BURLEANU: Ăia care știm că sunt împotrivă le puteți face o recomandare prietenească: Băi, vedeți că oricum ați câștigat alegerile, stați acasă! 

BRAȘOVEANU: Dacă nu vii tu, să nu trimiți pe nimeni. Măcar e 0-0. Nu e 0-1".

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu » Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

  • Rămâneți pe GSP.ro pentru alte episoade fabuloase care dezvăluie frază cu frază strategia FRF pentru alegeri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
614413375383445
Popa Melania  •  23 Aprilie 2018, 18:13

iata cine conduce fotbalul romanesc rusine!!!!

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Aprilie 2018, 13:59

Eu nu vad nimic compromitator in stenogramele astea !! Daca asta va fost intentia , ati gresit baieti ! Dar asi fi curios sa vad si o stenograma cu discutiile dintre Lupescu si Prune a!!!?

gametable08
gametable08  •  23 Aprilie 2018, 11:50
Postat de christiano0 pe 23 Aprilie 2018, 10:18

E o strategie de alegeri nimic mai mult. Normal ca GSP stie ca lumea nu-l suporta pe Burleanu si introduce in text cuvinte ca manipulare, complot, si altele, inducând ideea cã ceva putred, ilegal s-ar fi petrecut. In realitate, oamenii s-au organizat, asa cum se organizeaza orice partid sau formatiune inainte de niste alegeri importante. Important sã fie trafic, sã fie publicitate, sã fie galagie, vrei sa moarã presa de foame ?!

''Ăia care știm că sunt împotrivă le puteți face o recomandare prietenească: Băi, vedeți că oricum ați câștigat alegerile, stați acasă! '' asta e strategie? asta e manipulare e hotie,ce esti asa prost? *** Burleanu al tau conuduce unul de nu a dat in viata lui cu piciorul in minge de ne am facut de ras cu neamtul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close