FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ionel Ganea face avancronica debutului României în preliminarii » Miercuri, ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 19:24 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 19:59

Ionel Ganea, unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria „naționalei”, este invitatul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu", difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Ganezu' va discuta despre cele trei meciuri ale echipei naționale în preliminariile CM 2022, despre problemele fotbalului românesc și situația dramatică prin care trece Dinamo. În plus, va explica evenimente neplăcute din cariera sa.

Scandalul cu Felix Magath, problemele cu Glenn Hoddle și Ladislau Boloni, accidentarea urâtă produsă lui John Kennedy, dar și evenimentul neplăcut de la Timișoara - Rapid, când l-a strâns de gură pe arbitrul asistent Dorin Mudura.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

EXCLUSIV Ionuț Negoiță îl distruge pe Gino Iorgulescu: „Acolo se doarme!” + Atac dur la Răzvan Burleanu: „Arbitrajul e un putregai!”

CITEȘTE ȘI:

„Tu nu mai calci la națională!” » Jucătorul INTERZIS de Rădoi și Dică

Victor Ciutacu a răbufnit după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep: „Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
aquadig
aquadig  •  24 Martie 2021, 09:43

Ionele, doar ca nu ai plete, in rest vrei sa-l ajungi pe Danut Lupu din urma

Vezi toate comentariile (1)
Comentează